• sabahleyin bi gözünüz açık bi gözünüz kapalı uyku sersemi okuduğunuz mesajların en güzeli, güne güzel başlama kelimeleri.
  • benim sevgilim var demenin bir başka yolu
    (bkz: sevgilin oldugunu herkese duyurma meraki)
  • "gunaydın askım,

    ben seni aşkım kabul ettiğim için elbet,
    biliyorum tabi,
    şimdi ayrı bir aynaya bakıyor,
    ve sadece kendini goruyorsun,
    olsun

    ne olursa olsun
    günün aydın olsun."

    şiirinde de gorulebılecegı uzere askım demek istediginiz herkese diyebilirsiniz, onun bu askı kabul etmesı yahut etmememesi onemlı degıldır. (bkz: karsılıksız aska kor bakısı)
  • huzur icinde uyudunuz bir gecede sıcaklık ve sevgi dolu bir opucuk ve sozlerle uyandırılma olayı muhtesemdir her sabah yasasanız doyum olmaz insana pozitif bir duygu ve mukemmel bir enerji ile uyanmasını sağlayan hareket ve duygu kelimeleridir.
  • yeni güne ulaşınca sevgiliye sunulan temenni.
    yeni bir güne ulaşabilmiş olmak mıdır mutluluk,bir sevgiliye sahip olmak mı.
    ama asıl mutluluk sahip olunan sevgiliye sabahın alaca aydınlığında mahmur gözler,dağınık saçlar,kurumuş dudaklarla "günaydın" diyebilmektir.hele bu günaydın ağarmaya yüz tutmuş saçlarını okşarken hala sevgiyle titreyen bir gönülden dökülüp geliyorsa o kadar da boşa geçmemiş demektir yıllar.
  • kalkarsınız sabahın korunde. yatıyordur en bi mayıs güzeli pozlarında. gunes dogmus ama tam girememis iceri. hadi opeyim sunu bi guzel oyle gideyim dersiniz ama daha en az 60 dakikası var huzur icinde uyuyabilecegi. dokunmayayim madem. ama bilsin sabah aklimdan bunlarin gectigini. kiyamadigimi opmeye. dersiniz. eliniz bos bulunan ilk kagida gider. yazarsınız.

    gunaydın askim.
  • günün zor geçeceğine işarettir. altından kesinlikle bir istek veya bir program çıkacaktır.

    -günaydııın akşıııım.
    -gnydz.. hor....
    - aşkıııııııomm kuşuuum bugün ceylalarla birlikte at binmeye gidicez yaa... kalk hadi
    -hmzpufz.. at mi yaa? nereden çıktı şimdi
    - ayyy dün konuştuk ya akşam off hani söz vermiştin !
    - haymnnn.. tamam kalkıyorum.
  • illa da sevgiliniz olması gerekmez bunun muhattabı. ekseriyetle her sabah söylüyorum bunu. köpeğime yani. gözünde çapaklar falan var böyle. anlıyo aşkım dediğimi galiba şerefsiz.
  • günaydın balım. yirim.
hesabın var mı? giriş yap