• müstakil metalurji ve yenilenebilir enerji vakfı başkanı şadan yeşildal'ın akla zarar açıklaması:

    "dünyanın yuvarlak olduğu ve güneşin etrafında dolandığı iddiaları bilimi kutsallaştırmak için, tam da osmanlının çöküşünün başladığı 1600'lü yıllarda uydurulmuştur, bilimin osmanlıdaki gibi halka yayılamadığı, sadece bir grup kilise elitinin elinde kaldığı ortaçağ avrupasında böyle hurafeler bilim adamı denilen tiplerin dar bölge sistemiyle tutundurulmuş ve insanların cahilliğinden faydalanılarak yaygınlaştırılmıştır.

    gerçek şudur ki dünya düzdür, kitabımızda da buna işaret eden maddeler vardır. ve dünyayı ısıtan güneş degil magmadır. dünya yazın sağa doğru, kışın sola doğru eğilir, dolayısıyla yazın kuzey yarıdaire, kışın güney yarıdaire magmaya maruz kalarak daha fazla ısınır. yarıdaire diyorum ki dilimizi de düzeltmemiz lazım, yarıküre de batı uydurmasıdır.

    delil olarak bakın uçağa binmişsinizdir, uçak göğe yükseldikçe güneşe yaklaşır değil mi? ne beklersiniz? ısınmasını? ama ısınmaz, bilakis yerden uzaklaştıkça soğur, uzay soğuktur mesela. ama yeri kazın, indikçe ısınırsınız. yerin gözünden çıkan gayzerler volkanlar hep sıcaktır. ha o kadar bilimsel araştırma yapıyorlar da bunu bilmiyorlar mı? şüphesiz biliyorlar ama kendi kutsal yalanları bozulmasın diye açıklamıyorlar.
    biz korkmadan açıklıyoruz. "

    not: adamlar hepten tirlatti, bir kafa ne kadar yenilebilirse o kadar yediler.
  • çok mantıklı ben ikna oldum şahsen. çünkü bunlar hep illümünatililerin oyunu.
  • master degree of cehalet...
  • yerden ısıtmalı dünya. güneş sisteminde tek. kaçırılmayacak fırsat...

    o zaman ben evde niye çıplak ayak dolaşamıyorum ? kim kıstı bizim magmayı?
  • (bkz: zaytung)
    artık bu da zaytung haberi değilse, türkiye'nin gerçekten de bir simülasyon uygulaması olduğuna inanmaktan başla çaremin kalmadığına delalet açıklama.
    gerçeklerden uzak kalmanın da bir sınırı vardır. delilik ise o sınırın ötesindedir.
  • edit: sabahın köründe, uykulu halde kaynak var mı yok mu diye bakmadan atladım ama troll galiba.* yine de dünya düzdür diyenlere hitaben gelsin.

    kutsal kitap yerin düz olduğuna işaret ediyor da magmanın dünyayı ısıttığına hiç işaret etmiyor.

    yörünge de senin de uydun var onu da açıkla bari. ayın hareketlerini açıkla zahmet olmazsa. dünya düzse güneş ileri geri mi gidiyor?

    daha çok soru var da böyle insanlarla vakit kaybetmemek lazım.

    ben hep seviniyorum bu çağda böyle insanları görünce, din denen saçmalığın yok oluşu mantıklı insanların değil böyle bağnazların elinden olacak tıpkı kilisenin gücünün neredeyse yok oluşunun bağnaz rahiplerin uygulamaları yüzünden oluşu gibi.
  • açıklamanın kaynağını çok merak ettim. zira gerçek olmamasını temenni ediyorum.

    (bkz: şakaysa hiç komik değil gerçekse çok acı)
  • (bkz: he deyip geçilecek açıklamalar)

    he deyip geçin efendim.
hesabın var mı? giriş yap