• ankara güven hastanesi'nin arka kapısından giriş yapıp arka kapısından çıkan, genel olarak kimseyle muhatap olamayan, yaptığı işi otomatiğe bağladığı, başarısının tartışılmaz olduğu belirtilen kalp damar cerrahı.

    adından yurtdışında bile sıkça söz edilmiş olup, ameliyatlarını 30 dakikada bitirdiği söylenmektedir.
  • (bkz: senior)
  • yılın belli dönemlerinde amerikada ameliyatlar yapan gerçekten çok başarılı bir kalp cerrahıdır. başarısız tek bir vakasını duydum onunda sebebi takılan kalp pilinin bozuk olmasıdır. ailemden birçok kişinin kalbi onun elinden geçmiştir. hepside çok iyiler şimdi.
    yüzü hiç gülmez, hastalarla muhattap olmaz.
    güven hastanesinde çalışmaktadır.
  • güven hastanesinden ayrılıp yurtdışı'na gitmiştir. doktorluğu da bıraktığı söylenmekte.
  • ankara'da güven hastanesinde çalışıyordu. duydum ki artık ayrılmış. tunalı taraflarında özel bir muayenehanesi vardı. görüşmek 1000tl idi zamanında ( 2010); fakat meslektaşlarından para almıyordu. sanki ameliyatı o yapmayacakmış gibi rahat hareketleri insanı şüpheye düşürmüyor değil. eğer kalp ile ilgili bir probleminiz varsa türkiye'nin en iyisidir diyebilirim. diriltilmemesi gereken birini yeniden hayata döndürdüğü için kızgınım ona ama işini iyi yaptı lafım yok.
  • amanin adlı teknesiyle dünya turunu tamamlamış mütevazi ve neşeli türk denizcisi
    ankara'dan istanbul amerikan hastanesine transfer olmuş başarılı kalp damar cerrahı
    (bkz: http://youtu.be/nomnsxe-uok)
    (bkz: http://www.sabah.com.tr/…/10/bir-cirpida-dunya-turu)
  • hakkında bir kardiyolog şunu dedi: bana onun bir ameliyatını izlet ama onun olduğunu söyleme. anında onun ameliyat ettiğini anlarım.

    adam resmen ameliyat yapmıyor imza atıyor.

    bu arada tahmin edebileceğinizden daha sağlam bir banka hesabı var. misal güven hastanesi maddi sıkıntı çektiği zaman bankalardan falan kredi çekmemiş haldun hoca yardım etmiştir. ayrıca yatının yanında yamulmuyorsam uçağı var. yani overler bildiğin iki kilo.
  • kalbi durdurmadan baypas yapan ve uyanık hastada yaptığı ameliyatın amerikan basınında yer alması ile yurdum insanının haberinin olduğu ünlü kalp cerrahıdır. dünyayı tek başına "amanin" adlı teknesi ile dolaşmış ve youtube'da belgesel tadında gezisi özetlenmiştir. yaptığı dünya turu nedeniyle mesleğinden bir süre ayrı kaldığından ağır hasta veya öldüğü konusunda dedikodular çıkarılan karizmatik kişiliktir.
    amerikan hastanesinde ameliyat yapmaya devam eden insanlarla az, hastalarıyla çok konuşmayı seven doktordur.
  • 23 eylül günü bozburun 'dan çıkışını alarak, dünya denizlerine açılan deniz sevdalısı kalp cerrahı.

    külliyatında hali hazırda dünya turu bulunan haldun hoca, türk denizciler için bu kez yapılmayanı yapıyor; tek başına, durmadan, yardımsız, doğuya... 30000 mil, 200 gün.

    takip etmek isteyenler için:
    instagram
    marinetraffic
hesabın var mı? giriş yap