• sevimli $eyler yapan minik hatunlarin son icadi. cocuklar icin uretilmi$ olan bu hama boncuklarini alip istediginiz gibi yan yana getirip $ekiller olu$turuyor, sonra da uzerinden utuyle gecerek birbirlerine yapi$malarini sagliyorsunuz. kolye ucu, kupe, anahtarlik, ne isterseniz olabilir.

    burda yapilmi$i var

    ayrica (bkz: polimer kil)
  • millete ve kendime pixel art esintili kolye, küpe, anahtarlık, bok püsür yapıcam diye evde derya baykal modunda dolaşmama neden olan* sevimli, süper boncuklar.

    yalnız türkiye'de oyuncakçılarda bulması pek bir zor, hatta imkansız, onun yerine internet sitelerini denemenizi öneririm. ben webdenal.com'dan aldım, ertesi gün de geliverdi, negzel.

    ancak aldığınız mix bir paketse bazı renkler* çabucak bitiveriyor, kalıveriyorsunuz elinizde zilyon tane skimsonik renkle. takviye için ebay'deki satıcıların tek veya birkaç renk odaklı paketlerini öneririm.

    dizayn fikirleri içinse etsy, deviantart veya en basitinden google image search'ten yararlanabilirsiniz. keyword'leriniz "hama bead, perler bead, fuse bead, pyssla bead" ve türevleri olsun.

    bu süper eğlenceli ve basit uğraşta sizlere de başarılar diliyorum efem şimdiden. aman, bokunu çıkarıp siz de derya baykal'laşmayın tabii benim gibi.*
  • ikea'da bulunabilmektedir. küçük çocuğunuz varsa (bunu yutmayacak kadar büyük tabi) biçilmiş kaftan. dizip dizip ütülüyorsunuz. kız çocuklarının ilgisini daha çok çekecektir haliyle.
  • dört buçuk saattir bir takım bardak altlıkları, broşlar, küpeler ve henüz ne yapacağıma karar veremediğim mini mini pacmanlar yapmamı sağlayan boncuklardır efendim.
  • fellik fellik aradığım ama bulamadığımdır
  • pixel art temelli grafiklerin ve ilüstrasyonların somutlaşmış halini yapmak isteyenler için gerekli sevimli boncuklardır. yıllarca oynadığımız oyun karakterlerini (pokemon-ash, mario, vs.) bardağınızın altında ya da duvarınızda asılı görebilirsiniz.
    minecraft severler de gelsin.
  • inanılmaz eğlenceli bir uğraş. ikea'da pyssla adıyla satılmaktadır. çocukla yapmak hem eğlence, hem de çocuk için iyi bir ince motor çalışması sağlar. envai çeşit şablonu pinterestten bulunabilir. bu boncuklarla bardak altlığından, oyuncağa, kolyeden halıya kadar çok çeşitli nesneler yapılabilir.
  • benim gibi hobi ve ticaret seviyesinde uğraşan biri için artık pahalı bir uğraş olmaya başladığından her yerde toptanını aradığım ama bulamadığım boncuktur.
    yabancı alışveriş sitelerinde evet var ama ne tecrübem var, ne ingilizcem yeterli ne de kalitesine güvenebiliyorum.

    şu geek hobileri neden gelişmiyor bu ülkede neden!
  • yaklaşık 6 aydır kendi kolyelerimi yapmamı sağlayan inanılmaz eğlenceli hobi.

    3 boyutu var: mini, midi ve max diye geçiyor bunlar. max olanları hiç kullanmadım ancak midi olanlar bardak altlığı, mini olanlar ise kolye ucu yapmak için birebir.

    pixel art olarak internet üzerinde tasarımları bulmak kolay hatta biraz vakit harcamayla kendi şekillerinizi bile tasarlayıp yapabilirsiniz.
  • bu boncukları kim bulduysa gözlerinden öpüyorum.
    el işinden bu kadar nefret ettiğimi hiç hatırlamıyorum.
    temel sanat dersine bile, severek girdim ben zamanında. eşiğim çok yüksek yani.
    ama boncuktan pin ne biri bana bunu açıklasın. niye böyle bir talep var? niye takıyorsunuz boncuktan pin? zevkleri tartışacak hal aldım artık.
    inanılmaz dikkat ve çokça zaman harcayarak, talep var diye, garip garip şeyler yapıyorum bu boncuklarla.
    hayatımda böyle boşa harcadığım o dikkat ve birikmiş zaman, umarım bir gün dağ olup beni kovalar da aklım başıma gelir.
    nakış yapın arkadaşım. hem bundan çok daha kalıcı, hem yapması bin kat daha zevkli. siparişlerimi tamamlayınca , bir kenara koymayacağım ben bu boncukları. hepsini atıcam. öyle gereksiz, öyle nefret. belki bardak altlığı yaparım, ok. ama pin ne ya! bak gene sinirim bozuldu.
hesabın var mı? giriş yap