• islama göre çocuklar günahsızdır, cennetliktir. bir başka deyişle müslümandır. hamas ''eseriyle'' ne kadar gurur duysa azdır. şimdilik 15bin ölü.

    “savaş, ölünce değil düşmana benzeyince kaybedilir.” aliya izzetbegoviç

    tanım: terörist örgüt ile terörist devlet çatışmasında ölen bir masum.
  • turkiye cumhuriyeti himayesi altinda olan bazi o.clarida bu orgutun yaptigini bizde yapmaliyiz diye kameralar karsisinda demecler veriyor alin size iliman siyasal islam .
  • kansız, şerefsiz bir terörist orospu çocuğu eylemidir. gazze’yi neden dümdüz ettiler diye soranlara izletilmesi gereken videodur.
  • tc cumhurbaşkanının terörist olmadığını söylediği bir çöl faresinin vurduğu çocuktur.

    edit: özelden "reis haklı" yazan sığırlar var aranızda. olm siz değil misiniz 2 aydır çocuklar ölüyor diye kafa ütüleyen? ee burdaki de çocuk değil mi? önemli olan sayı mı sadece? çocukların çektikleri acı açısından biz de israil'in yaptığını onaylıyor değiliz ama çocuk çocuktur. çocuğa silah doğrultan her kim olursa olsun o.pu çocuğunun bayrak taşıyanıdır. az biraz karakteriniz olsun lan, bir taraftaki çocuklar için ağıt yakarken diğer yandaki çocuklara oh canıma değsin diyen cibilliyetinizi s.yim ben sizin onursuzlar.
  • götürüp tecavüz edebilir miyim acaba satabilir miyim diye düşündü ,baktı ortalık daha karışıcak ,öldüreyim bari dedi
  • evet bir halktan biri bunu yaptığında size doğrudan bir şehri dümdüz etme hakkı doğuyor.

    sivil öldürmenin her türlüsünü kınamadıkça olmaz. öncelikle kınadığımı belirteyim.

    israil 15 bin kişinin üzerine 3-5 km'den bomba yağdırıp öldürünce masum mu oluyor? hangi mesafeden öldürmek normal mesela?

    israil öldürdüğü her bir insan için binlercesinin hamas düşüncesine kaymasına neden oluyor. ikinci dünya savaşında kendilerine denenen soykırımı filistinliler için başarıya ulaştırmadıkları sürece bu yaptıkları kendi ellerinde patlayacaktır.

    ayrıca bakın sadece filistinliler için değil, birleşmiş milletler nezdinde bile israil işgalci bir devlet. sana göre terör eylemi onlara göre ise işgalcilere karşı yapılan bir eylem. kurtuluş savaşını kazanamasaydık olacağımız haldeler yani.

    edit: yazının ilk haline dokunulmamıştır. sadece mesaj kutum, hakaretlerden ve benzer terör örgütlerinin bana veya aileme de aynı şeyi yapmasından geçilmeyen mesajlarla dolu olduğu için cevap verme gereği hissettim. sevgili terör lanetleyicisi arkadaşlar benzerinin başkasının da başına gelmesini dileyerek mi lanetliyorsunuz.

    birkaç kelam da şu israil ne yapsaydı, sivillere çıkmaları için süre verdi ama çıkmadılar diyenlere edelim. hakaret etmeyeceğim sadece soru sorayım, gerizekalı mısınız arkadaşlar? merak ettiğim için soruyorum sadece. 10 km x 40 km alanda sıkışmış durumdasınız (2.5 milyon kişi), bir tarafınız deniz, bir tarafınız israil ve çıkabileceğiniz tek taraf ise almayacağız savaş bize de sıçrar diyen mısır. böyle bir ortamda yerini terk edemeyen insanların başına bomba yağdırmak mıdır çözüm? biz niye tüm sur'u dümdüz etmedik de o kadar şehit verdik o zaman?

    bir kez filistin ile bir kere de israil ile karşılaştırmış oldum vatanımızı, birinde işgale boyun eğmeyen bir irade olarak diğerinde terör eylemine terörist gibi karşılık vermeyen bir şanlı ordu olarak (durumları oraya getiren siyasi olaylardan bağımsız olarak).

    hamas batsın gitsin, yok olsun olay o değil. bu insanlara özgürce yaşama ve kendi devletlerini kurma hakkı verilmedikçe her yeni nesil daha büyüğünü planlayacak bunların. hamas temizlenecek derken bir tek filistinli bile sağ bırakmamayı kastetmiyorlar ise.
  • bir de "ateşkes olsun. barış olsun" falan diyorlar. kim bu durumda barış yapıp sırtını döner ki böyle insanlara. kim artık gazze'ye yakın köylerde yaşamak ister? barış marış olmaz. son gazzeli oradan sürülene kadar bu iş devam eder.
  • hamas filistin’in kuvayi milliyesidir diyen göt lalelerinin izlemesi gereken görüntüler.
  • tarih boyunca nedensiz şekilde hep bu yahudiler katledilmek istenmiş, almanya'da, ispanya'da, mısır'da, ülkeyi bırak düzen kurmalarına bile izin vermemişler. israil böyle sert acımasız olmasa tek bir tane vatandaşı bile kalmaz. bizde ister osmanlı, ister atatürk'ün önder olduğu kurtuluş savaşı zamanında sert olmasaydık şu an vatanımız olmazdı.

    hamas benzeri örnekleri tarihten mevcut ; asala, kıbrıs'ta rumlar, pkk, ermenilerin köy basması. bu tarz terör örgütlerinin gücü sivillere yeter, karşılarında düzenli ordu olunca ateşkes isterler, ama barış anında yine acımasız olurlar.
  • sebebi ne olursa olsun şerefli hiçbir ordu, hiç bir legal örgüt böyle birşey yapmaz, yapılmasına müsaade etmez. bizim siyasal islam kırıntıları övgüler düzse de bunların kime ve neye hizmet ettiği apaçık ortada.
hesabın var mı? giriş yap