• alo rektörüm selam aleyküm…
  • sanırsam ortaokul diploması sahte diye mahkeme karar almıştı..
  • iyi de kimse "yok" demedi ki "sahte" dedi. ulan arkadaş bu nasıl bir geri zekalılık ya bir de "muhalefete girsin" demiş.

    edit: sahte diyen de muhalefet değil, mahkeme kararı
    al bu da kaynak, istersen sana girebilir. görsel
    görsel
    eğer mümkünse bu da link bu da girsin
  • ya bi şey diyeceğim ama olmayacak.

    ama neyse yine de söyleyeyim: kim siker hamza yerlikaya'yı. bu vasıfsız parti holiganını gündem yapmaya değmez. hepi topu 1 sene sonra otobüslere doldurulup gönderilmesini izleyeceğiz.
    diploması olsa ne yazar olmasa ne yazar.
  • (bkz: sen çok yanlis gelmissin kardes)
    sahte deniyor, yok denmiyor.
    yok denen başkası
    hee madem uslup bu, kol sana girsin the father who must be killed
    tarifeni söyle komidinin üzerine birakalim parani
  • süleyman demirel üniversitesi eğitim fakültesi 29 ocak 2010 tarihinde kuruldu. eğitim fakültesi'nin genel amacı; mezun olacak öğrencileri öğrenim gördükleri alan ve öğretmenlik mesleği ile ilgili bilgi, beceri, yöntem ve tekniklerle donanmış, bilimsel ve teknolojik gelişmeler ile uyumlu öğretmen yeterliklerine sahip bireyler olarak yetiştirmektir. üstün öğretmenlik bilgi ve becerileriyle donanmış olan mezunlarımız, milli eğitim bakanlığı bünyesinde veya özel eğitim kurumlarında gerek idari, gerekse öğretmenlik görevlerine atanabilmektedir.

    böyle bir detay var, ben mi yanlış okudum. süleyman demirel üniversitesi eğitim fakültesi 2010 yılında açılıyor. diploma 2008 yılına ait, bir de burdur eğitim fakültesi demiş. 2007'den sonra mehmet akif üniversitesi olarak değişiyor.
    2008 de (bkz: mehmet akif üniversitesi) oluyor. diploma da mezun olduğu son okulun yazması gerek miyor mu?

    edit : kayıt olduğu okulun adı yazıyormuş, bunu öğrenmiş oldum.
    geçmişi temiz olmayınca insanlar şüphe ile yaklaşıyor. bir de branşı spor ile alakalı, bir bankanın yönetim kuruluna atanıyor. spor ile ilgili atama olsa ses çıkmazdı bu kadar.
  • üç kişinin lisans veya üstü diploması olmadığına eminim:
    1. hamza yerlikaya
    2. yeliz
    3. malum kişi

    tanım: sahte olabilecek bazı diplomaları içeren paylaşım.
  • paylaştığı lise diploması 2004 yılından, yani 28 yaşında liseden mezun olmuş. sahtecilik yaptığı ise 1995 yılından, sahte lise diplomasıyla üniversiteye gitmiş ve bu farkedilince mahkum edilmiş.

    yani hamza yerlikaya, sahte lise diplomasından mahkum olmuş, akp’nin bir milletvekilidir.
  • adam sahte diploma ile uniye gitmeye kalkarken sahte olduğu fark edilmiş. sonrasında açık öğretimden lise bitirmiş. yani aktif diploma da sahte olması kesin değil eski durum. kimleri de yok nasıl 28 yaşında almış lise diplomasını bu ne saçmalık demiş. açık öğretim sınavlarında 50 yaşında teyzeleri bile görebilirsiniz.

    güncel hali bilinmez ama eski dolandırıcı ve sahte evrakçı, yeni başdanışman
  • şimdi üşeniyorum ama lisansüstü için yök ulusal tez veri merkezinde ad soyadla bulabilirsiniz. ayrıca değinilmiş, mahkeme yok değil sahte dedi.
hesabın var mı? giriş yap