• hande ataizinin estetikli burnunu gazetecilere göstermemek amaciyla bulundugu mekanin tuvaletinden kacmaya calisirken cama sikismasi, bok degilken kaka olmasi, bütün gazetelere ve televizyon kanallarina cikmasi cok acayip rezil olmasi veyahut cok acayip reklam olmasi durumu
  • hande ataizinin cama sikisma pozisyonuna bakilarak bir tuvaletin camindan en kotu nasil kacilacagi konusunda ders alinabilecek olay
  • olay sonrasında "hande ataizi cama sıkışmadı, dışardan merdivenle çıkıp oraya oturdu, normalde tuvalet penceresinden bir insanın geçmesi mümkün değil" diyerek olay yerine bir kadın muhabir göndermişlerdi. muhabir, sırtındaki eşşek kadar sırt çantasıyla tuvalet camına çıkmış, oradan dışarı çıkılamayacağını kanıtlamıştı güya. ertesi hafta, hande ataizi yeniden mekana gelmiş, tekrardan cama tırmanıp dışarı çıkmış, muhabiri göt etmişti. ama ne gerek vardı bütün bunlara? burnundan çekiniyorsan ne işin var şaziye'de?
  • oysa ki ne de güzel bir sıkışma anıydı. hala fellik fellik arandığına göre arzulanan da bir sıkışma anıdır aynı zamanda, nerde şimdi, öyle sıkışmalar kaldı mı azizim. (bkz: yüzyılın sıkışması) (bkz: allah belanızı versin)
  • gerçekten de videosuna ulaşılamıyorsa, bu insanların mahremiyet hakları adına sevindirici bir durumdur.

    kadın şimdi 13 yaş daha büyük, gençken ve medyanın iğrençliklerine henüz alışıp bunları kanıksamamışken, yani "şöhretinin çocukluk çağında" zor bir duruma düşmüş ve bu zor durumunda da kameraları açıp "oh ne güzel bize ekmek çıktı" diyen sözde gazeteciler yüzünden duygusal çöküntü yaşamış.

    ben şahsen, bugün bunu ne amaçla seyredeceğimi bilemem. seyretmekten keyif alacağımı da sanmam.

    hande ataizi emeklilerin parasını dolandıran bir banker falan değildi, hiç olmadı öyle bir şey. çekici bulunan genç bir kadın olarak medyaya malzeme olmuştu, filmlerindeki açık saçık sahnelerle gündeme oturtuluyordu falan.

    "oh olsun nasıl da tuvalet penceresine sıkışmış" denilecek bir insan değildi ki bunun videosunu fellik fellik arayalım.

    fatih altaylı - levent kırca kapışmasını izlemek daha etik, en azından her ikisi de kendi rızasıyla orada ve kameralar röntgenci rolünde değil.
  • bu anın görüntüsünün bulunmamasından şüphelenip başıma birşey gelmesin diye unuttuğumdur. ne sıkışması? hande ataizi kim hiç bilmiyorum mesela inanmıyorsanız sorun.
  • dünyanın gelmiş geçmiş en önemli olayıdır.
  • bir çağı kapatıp başka bir çağı açmıştır.
hesabın var mı? giriş yap