• boş yapan çöp kamyonu şöförü içeren video.
    kendi araban olsa aynısını yapar mısın? yapamazsın. hafif kaldırıma çıkıp geçebilir misin? evet geçebilirsin. videolu kanıtı da yollarsın polise gecenin yarısı arabayı çeker götürürler hatalı park sahibi sabah deli dana gibi arabasını arasın.
    istanbul gibi yerdesiniz, hatalı ama bırakan elemanında çok hoşnut kaldığını düşünmüyorum ama polisten cezasını yiyip devam etmesi lazım belediye kamyonu altında diye ne diye milletin malına zarar veriyorsun mesai arkadaşlarınla “yav amuğagoyum nası çarpıp geçtik öyle ehejeje” yapıcan diye aldığın maaşı da mahkeme sonucunda ceza diye ödeyeceksin.
    https://twitter.com/…?s=46&t=jxfq7gpemk0qtpqkgrlnrw
    edit: alta döşenen “hep yapmak istemişimdir” entryleri bu olayın haksızlığını kanıtlıyor bunu kendi aracınızla yapmayı ancak “düşünebilirsiniz” yapsaydınız ya çılgın sürücüler sürüsü sizi.
  • edit: çok sayıda mesaj geldi. çekici ha diyince gelmiyormuş, insanlar çok mağdur oluyormuş. ben bi an normal bir ülkede yaşadığımı sanıp sağduyu ile yaklaşmıştım şimdi uzaklaştım.

    alır çektirirsin adama da kol gibi bir ceza yazarsın. tutup çarparak geçmek nedir?

    evet haketmiş olabilir ama burada kişiyi değil eylemi yargılamak gerekir.
  • hep yapmak istediğim şeyi yapmış koca yürekli şofördür.

    müsait olduğu bir akşam makas atan tiplerle de ilgilenirse çok iyi olur.

    zaten arap gezdirme aracına çarpmış, bir şey olmaz.
  • bu vesile ile araç sahibi yolun ortasına park etmemeyi öğrenmiş oldu, eferim çöpçü ağbey.
  • hayatta yapmayı en çok istediğim şeylerden birini yapmış kamyon şoförü. bazen diyorum ki alayım zırhlı bir araç, trafikte hatalı park edeni, makas atanı, keko rap dinleyip 1. viteste takilanı çarpıp çarpıp yolun dışına atayım.

    edit görseli: görsel yayından kaldırılmış.

    edit: arkadaş keko rap dinleyicisiymiş.
  • arabasi zarar goren kisi kendisine dava acar muhtemelen. iyi yapmis paylasarak, vur kac degil
  • soldaki kaldırıma çıkması için direksiyonu hafif sola kırıp biraz gaza basması yeterli olacaktı aslında. kimse bile isteye çarpma riski olan yere park etmez ama istanbul malum. gerek var mıydı böyle bi olaya şimdi?
  • gorus acim beni yaniltmiyosa cop kamyonu kaldirima sifirlamamis gibi duruyo. yukarda bi yazar hafif kaldirima ciksa dokundurmazdi demis. kaldirima cikmasi dogru olmazdi tabiki. ama kaldirima sifirlasa dokundurmadan gececekmis ama belli ki bu hatali parktan gina gelmis sofore. hazir firsatini bulmusken az surteyim demis. haa uzuldum mu hayir. peki kamyon soforu hakli mi hayir. peki araci zarar goren hakli mi. ona da hayir. 3 hayirla ugurluyoruz. siradaki video gelsin
  • bir musibet bin nasihatten iyidir. atasözünün eyleme geçmiş halidir.. vito sahibi akıllanmıştır :)
  • pratikte haklı görünebilir ancak hem belediyenin malına hem de şahıs malına bilerek zarar vermiş şöfördür. başına iş açılacaktır muhtemelen.

    ayrıca madem böyle bir şey yapma niyetin vardı neden kamera kaydına alınıp sosyal medyada yayınlanmasına izin veriyorsun?
hesabın var mı? giriş yap