• istanbul çapında şubeleri olan, evkur tarzı bir sürü mutfak eşyası, mobilya, elektronik, ev tekstili vb alakasız ürünü bulabileceğiniz, fakat (hem kendi tecrübelerime hem de şikayetvar.com daki yoğunluğa bakarak rahatça söyleyebiliriz) bunların teslimatında türlü sıkıntılar yaşama ihtimaliniz yüksek olan, bu süreçte sizin de farkedeceğiniz üzere “satış sonrası küstah” ve “satış sonrası köstek” modelini benimsemiş, tez zamanda topu atası şirket. sadece iki cümle aktarıyorum: 1- “siz evde bekleyin yarın ya da ertesi gün getirirler” (çalışıyorum demenize rağmen); 2- “sevkiyatın numarasını veremem, ürününüz gelince zaten onlar sizi arar” (ürünü alalı 13 gün geçtiğine belirtmenize rağmen)
  • sorumsuz bir firmadır.

    2016 kasımda buradan bilgisayar aldım. daha sonra olan taksitimin üzerinden bir kaç kere daha alışveriş yaptım. ödemelerim 1 gün bile gecikmedi. hatta en son 1000 lira gibi yüklü bir ödeme yaptım havale yoluyla. o en son ödemeden sonra 40 lira kadar borcum kalmış. benim hesabıma göre yoktu ama sistemde görünüyormuş. ben bu ödemeyi eylülde yaptım. üzerine 6 kere falan mağazaya uğradım senedimi almak için. her seferinde "senet genel merkezden gelmedi daha." dendi. neyse dedim bitti sonuçta sıkıntı çıkmaz.
    bugün hastanedeyken 3 4 kere aynı numaradan peşpeşe arandım. meşgule atıyorum peşine arıyor. işim bitince aradım. 40 lira için yasal işlem başlatacaklarmış. ya kardeşim ben ödememi eylülde bitirmişim zaten. hadi tamam kaldı, benim senet tarihim ocak 18. üzerinden 5 ay geçmiş. bu zamana kadar neden aranmadım ya da mesaj yoluyla bilgilendirilmedim? 40 lira ya. avukat masrafına değmez.
hesabın var mı? giriş yap