• barnet'ten sonra yerli ingiliz nüfusunun %38 ile en yüksek olduğu londra semti.
  • merkezinde ingiliz yok denecek kadar azdir. piccadilly line uzerinden metro ile gelirken acton town'dan sonra ulan acaba londra'da miyim baska bir yerde miyim diye sordurur. yeni yapilan residancelari goz boyar, akil celer. sokaktaki insan profiline bakmadan buraya yerlesirseniz pisman olursunuz. zaten piccadilly line sikca bozulur ve sizi gideceginiz yere gec birakir. hos bozulmasa da sehir merkezine gitmeniz trenle ortalama 1 saat alir. trenle ve otobusle giderken uzakligini yine anlamadim, tasinacagim gun arabayla gidince ya ben o kadar zaman nasil gitmisim bu yolu dedim.
  • kendinizi hindistan'da hissedebileceğiniz kadar hintli nüfusun, suç oranının ve dolandırıcıların bir hayli fazla olduğu bölgedir. uzak durmanız tavsiye edilir.
  • london heathrow havalimanının yanıbaşında, uçak gürültüsünün eksik olmadığı, 3-5. zone içinde kalıp ev fiyatları ve kiraların görece düşük olduğu greater london beldesi.

    piccadilly metro line ile center london ulaşımı mevcuttur. south western railway (swr) ile de tren hatları kullanılabilir.

    etnik yapı olarak 3 bölümde incelenebilir. hounslow central ve batısı (feltham, heston, hanworth vs.) yoğun hint ve paki nüfus içerir. ülkedeki en yoğun sikh topluluğu da bu bölgede yaşar.

    merkezin hafif doğusunda yer alan bölgede (osterley, spring grove, ısleworth) doğu avrupalı nüfusu baskın hale gelir.

    en doğu kısım olan syon, brentford ve chiswick mahalleleri daha kozmopolit olmakla birlikte, british nüfus çoğunlukla bu bölgede yaşar.
hesabın var mı? giriş yap