• p20 pro'ya göre daha yeni teknoloji 38 megapiksellik bir kameraya ve şimdiye kadar bir telefon kamerasında yer alan en büyük flaşa sahip olacak gibi görünen, muhtemelen önümüzdeki mart ayında tanıtılacak ve dxomark testlerinde yine en yüksek puanı alacak olan telefon.

    https://www.pocket-lint.com/…r-with-quad-pixel-pdaf
    https://bgr.com/…-galaxy-s10-camera-designs-leaked/
  • bu nasıl bir tasarımdır allahsızlar %93 ekran oranı nedir dediğim telefon olacaktır. tabi fiyatıda bir o kadar güzel olacaktır.

    https://www.gizmochina.com/…awei-p30-pro-render.jpg
  • bu her sene böyle 10-10 artıyor he mii?

    (bkz: huawei p10)
    (bkz: huawei p20)
  • ben sadece 1 ay önce p20 pro almışken duyurulması canımı fena sıktı itiraf etmek gerekirse.
  • peki daha nereye kadar gidecek bu iş dedirtti bu haber bana. 38 mp bir kamera sunuyormuş huawei p30 pro.. eee abi sonu nere varacak bunun ? p40 50 mp, p50 80 mp, p60 anasının götü megapixel...

    teknoloji sektöründe çalışıyorum, hayatımı teknoloji ile kazanıyorum. birisi teknolojinin telefondan ibaret olmadığını anlatsın şu türklere artık.

    bu çılgın megapixellere, 4lü 5li 10lu kameralara, tepeden çentikli telefonlara birisi dur desin. telefona sen telefonsun haddini bil desin birileri artık...
  • 26 mart 2019'da tanıtılacak olan huawei'nin 5g destekli cep bilgisayarı.
  • sahtekarlık mı dedi biri? bu gözler neler gördü, her güncellemede telefonları kasten yavaşlattığı ortaya çıkan apple, benchmark programlarında bilerek yüksek puan almaya ayarlanmış samsung ilk aklıma gelen ikisi.

    huawei dxomark listesi'nde bir numara telefondur. selfie yi de hesaba katarsanız ikinci. yani yanlış elbette fake fotolar koyması, burada sahtekarlığı alkışlayacak halimiz yok ama yılların samsungunu apple'ını da bu kategoride geçmiş olduğu da bir gerçek.

    o fake fotoları ilk gördüğünde aa sahte lan bunlar demedik çünkü hepimiz o fotoları çekebileceğine inanıyoruz huawei'nin. belki bu operasyon huawei'nin yaptığı bir algı yoklaması bile olabilir diye düşünüyorum. insanlar ne bekliyor, ya da sahte bir kampanya düzenlendiğinde ne derece algılanıyor? veya pro bir makinayla çekilen fotoları huawei çekti dendiğinde insanlar yadırgıyor mu? durum sandığımızdan daha karışık olabilir ve eneee sahtekarlara bak sığlığından çok daha uzakta olabilir.
    sonuçta "aa pardon yeaaa karışmış fotolar" dediler ve ertesi gün kimse bir şey hatırlamayacak veya umursamayacak.

    neyse laf uzadıkça uzuyo kıssadan hisse, helal süt emmişini ararsanız daha çok ararsınız. hoşunuza gideni alın bitsin gitsin.

    tanım: çoook iyi olacağını düşündüğüm telefondur.
  • gelecek hafta paris'te tanıtılacak huawei'nin amiral gemisi akıllı telefonu. 256 gb depolama alanı olan modeli 1024 euro fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

    kaynak

    henüz detayları netleşmese de özellikleri ve fiyatları göz önüne aldığımızda samsung galaxy s10 plus ile rekabete girecek gibi görünüyor. iki telefonun ayrışacağı yerler kesinlikle kullanıcı arayüzü ve kamera performansı olacaktır.
hesabın var mı? giriş yap