• hükümet kadın filminin devam filmi.

    ilk filmde izlediğimiz olayların 10 yıl öncesi anlatılacakmış.

    kadro çoğunlukla aynı.

    kaynak; http://www.diziler.com/…-2nin-cekimlerini-tamamladi
  • ilk film çok kötüydü. öyle böyle değil kötüydü. çok zorlama espriler, çok klişe mevzular filan. bu yüzdendir ki hiç umut vadetmiyor benim için. birincisi neydi ki ikincisi ne olsun. o değil de demet akbağ ile ercan kesal'a yazık.
  • vizontele olamayacak bir film. birincisi olamamıştı bir iki sahnesi güzeldi ama geriye kalanlar cidden kötüydü. hele ki yönetmenlik anlamında incelenecek olursa berbattı.
  • izleyeni güldürecez diye çok abartmışlar. komik sahneleri var mı, var ama "çok komiğiz, hadi şurda da bi komiklik yapalım, olmadı burda da bi espri patlatalım." diye diye filmi iyice kevgire çevirmişler. espriler dozajında kalsaydı daha eğlenceli bi film olabilirdi ama bu şekilde aşırı güldürmeçlik bir film olmuş çıkmış.
  • neden her yerde böyle bangır bangır, inanılmaz olay bir filmmiş gibi reklamı yapılıyor anlamıyorum. hangi kanalı açsam, bu filmin tanıtımı, oyuncuları vs.

    tamam çok kötü olmayabilir ama sıradan, eğlenceli ve hoş vakit geçirmelik bir türk filmi işte.
  • daha çok sermiyan midyat'ın kişisel şovu tadında olmuş bir film. verilen beylik adalet mesajları ve oo espri kıvamındaki komiklikleri dışında da pek bir olayı yok açıkçası. keşke hiç çekilmeseydi de ilkinin tadını bozmasaydı bari. ha gidip seyredilmez mi, boş vaktiniz varsa bi sinemaya gideyim bari diyorsanız neden olmasın ama özellikle gidilecek bir film olmamış ne yazı ki.
  • hangi ara çekilmiş dediğim film. birincisini daha seyretmedim. hoş bu saate kadar merak etmediysem, bundan sonra da seyretmem herhalde.
  • dün akşam "demet akbağ var aabi" düz mantığıyla gittiğim film. kimi yerlerinde seviyesiz esprilerden ekşiyen suratımı başka yerlerde düzeltti.

    tabi ki ortada pek spoilerlık bir durum yok ama, ne olur ne olmaz hani. azar işitmeyelim, atara gelenlerle uğraşmayalım.

    --- spoiler ---

    öncelikle fotoğraf çekme sahnesi müthişti gerçekten. içten güldüğüm sayılı sahnelerdendi.

    bir diğer nokta ise müzikler. sanırım tek müzikle geçirmiş filmi. be birader, yöresel film çekiyosun. şive filan yaptırıyosun adamlara. yahu getir iki davul zurna be. zaten sınırda filmsin, vasatın altındasın. bak eleştiriler patır patır dökülmeye başlamış bile. oraya getireceğin birkaç parça canlı enstruman filmin havasına büyük etki eder ki bu konuyu açmışken eeyvah eyvah 2 deki sahneye selam çakmadan geçmeyelim. çok güzel bir örnek gerçekten

    --- spoiler ---

    sonuç olarak demet akbağ izlemeye gittim ve amacıma ulaştım. değdi mi, değdi.
  • fena olmayan filmdir. en azından şive konusuna dikkat edilmiş.şiveler o yöreyi yansıtıyor. espiriler de fena değil. tipik vasat komedi filmi. zaten bkm film yapımcı ise işler hep aynı seviyede çıkıyor.
  • yarın gideceğim film. ilkini çok sevmiştim. bu daha güzel diyorlar, bakalım.
hesabın var mı? giriş yap