• en son ailesine 'hakkınızı helal edin' diyen bir mesaj atmıştır.
    olumlu olumsuz henüz hiçbir haber alınamamıştır.

    bu bir katliamdır; sur'da, cizre'de, nusaybin'de katledilen insanların elleri her zaman boynumuzda olacak. hepimiz sessizce izledik, tanık olduk ama hiçbir şey yapmadık. türkiye'de yaşayan herkes suçludur.
  • yılmadan evlatlarının, eşlerinin, kardeşlerinin kaybını sorar cumartesi anneleri, 27 mayıs 1995'den beri (külter 27 mayıs 2016'da alıkonulur) 584 hafta. çiller-ağar-güreş üçlüsünün kirli savaş konseptiyle, kontrgerilla yöntemleriyle faiili meçhuller ülkesine döndürülen türkiye'de, 'zorla kaybedilenler listesine bir isim daha eklenmeye çalışıyor.

    devletin 1990'lı yıllarda ülkenin her tarafında ama özellikle ohal bölgesinde yaptığı kaybetme-öldürüp dere kenarına atma pratiği, devlette süreklilik esastır ilkesince halen devam ettirilmektedir. görgü tanıklarına, karakol karakol, kışla kışla, hastane hastane aramalarına rağmen bulunamayan, yıllar sonra kimsesizler mezarlığında gömülü olduğu orta çıkan onlarca faili meçhul, bir o kadar da bulunamayan insan arjantin diktatörlüğünde aynı akıbeti paylaşan plaza de mayo anneleri ile cumartesi annelerini yan yana getirir.

    devlet kaybedendir, kaybettirendir, hurşit külter son kurbanıdır.
  • #hursitkulternerede? hashtag'i ile hakkında kampanya başlatılan kayıp.
  • devletle işbirliği yapmıyorsa eğer kaybedilme ihtimali yüksek olan siyasetci.

    maalesef bu ülke de muhalif olmak ölümü göze almak demek.

    edit: aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen halen akıbeti hakkında bilgi alınamamıştır.
  • hurşit külter nerede???
  • 20 gün oldu. hurşit külter nerede?
  • yirmi gündür kayıp dbp şırnak il yöneticisi. şanlı devlet yirmi gündür kayıp bir insanla ilgili hiçbir şey yapmazken, hacı lokman birlik'in cenazesini yerde sürükleyen polislere ödül gibi ceza veriyor. hal böyleyken bu ülkede değişen bir şey olmuyor, doksanlarda üçer beşer kaybedilirken şimdi teker teker kaybediliyor insanlar.

    edit:bu entrinin üzerinden yarın tam yirmi gün geçmiş olacak. hala soruyoruz hurşit külter nerede?
  • hurşit külter nerede?
hesabın var mı? giriş yap