• görsel

    imamoğlu'nun en büyük icraati olarak gösterdiği kent lokantalı ve kreşlerin kiralık olması durumu. 2023 denetim komisyonu raporu yukarıda. daha önce bedava olarak verilen yemek miktarını yarıya düşürüp fakire yemeği 40 tl'den satmaya başladılar. bunu da kiraladıkları mekanlarda yapıyorlar. ev araba sahibi chp'lilere de böylece 40 liradan yemek yedirebiliyorlar. aşağıda ak parti ve chp dönemi yemek yardımları var.

    12 adet kreş : kiralık
    2 adet kent lokantası : kiralık
    2 adet kütüphane : kiralık
    1 adet müze : kiralık

    (bkz: kent lokantalarının aslında vurgun projesi olması)
  • ulan ulkende senin verginle yapilan yol bile kiralik ekoya mi taktin kafani? duzgun secim kampanyasi yurutun. az bi beyninizi calistirin. kiralik ama calisiyor mu? evet. lan devlet bankasinin bile subeleri kiralik. akil fikir ihsan eylesinler iyi saatte olsunlar...
  • olmayan parayı da oralara mı gömecekti, başkan iyi yapmış valla bu haberi yaymayın, ekrem başkanın oyları artar işini biliyor diye haberiniz olsun.
  • “taşeron hizmet mi almış” diye düşündüm başlığı ilk gördüğümde fakat inceleyince mülklerin kiralık olduğunu görünce “ne var lan bunda” dedim.
    yol yaptık diyenlerin yolları kiraladığı, kütahya havalimanı verilen yolcu garantisinde yüzde 99 yanılma payı olduğu görmezden gelindiği ülkede hizmet vermek için yapılan kiralamaları dert edenlerin olduğunu gördük.
  • kanal istanbul'un habercisi olan aktroll cıyaklaması.

    murat kurum'un kanal istanbul'u yapmasını çok istiyorum, arap efendilerimi çok seviyorum. bu yüzden oyum murat kurum'a. murat kurum gelecek, kanal istanbul gelecek.

    kanal istanbul için oylar murat kurum'a!
  • hizmet verdiği binayı ister kiralar ister yapar! hizmeti veriyor mu sen ona bak. sen eğer bir şeyleri sorgulamak istiyorsan geçmediğin köprüye, kullanmadığın havalimanına ödediğin parayı sorgula! çocuklar kreşlerde adam gibi eğitim aldığı için fakir fukara karnını 40 tl ye doyuruyor diye kuduruyorsunuz! allah size vicdan versin.
  • peki seni kim kiraladı ?
  • iyice seviye düştü. ne olacaktı yani , mülkünü mü alacaklardı o meskenlerin..belediye binaları bile bir çok semtte kiralık. neyin kafasını yaşıyorsunuz, tüm tuşlara basıyorsunuz ama olmaz.
    eskiden atari oyunları vardı, bazı oyuncular panik yapınca tüm tuşlara rasgele basardı , ama karşısında ki oynamayı bilen kişi ise rakibini nakavt ederdi. nakavt olacaksınız bu kafa ile. daha yaratıcı olun lütfen.
  • yeni yapılan otoyollar kiralık
    köprüler kiralık
    havalimanları kiralık
    şehir hastaneleri bile kiralık
    ülkenin taşı toprağı her yeri kiralık
    en başta araplara kiralık
    ama aktrolün bütün derdi kent lokantaları kiralık
    her şeyi geçtim senin o yazıyı yazan ellerin bile kiralık
  • bunlar hep akp'nin başımıza sardığı dertler. belediyeler belediye olmaktan çıktı. parti fark etmeksizin hepsi birer sosyal yardım kuruluşuna döndü. vatandaş hizmet alamıyor. vatandaşına hizmet veremeyen belediyelerin hepsi gırtlağa kadar borçlu. düzgün vatandaş, vergisini veren vatandaş mağdur. yandaş zengin. fakir mutlu. bütün belediyeler böyle. çünkü vatandaşın yanında olan yok. osmanlı'da bile vali devleti, ayanlar, kethüdalar, eşraf vatandaşın hakkını savunurdu. o bağ koptu. şimdi vali var evlerden ırak. belediye başkanı var, o daha da evlerden ırak. düz vatandaş sahipsiz.
hesabın var mı? giriş yap