• hani hersey cumhur icindi?
  • (bkz: müthiş)

    fake bile olsa çok yaratıcı olmuş, tartışma gereği duymadan olanı direkt yazmış.
  • gayet mantıklı, ağlama ile alakası olmayan tam tersi afişlerle seçim sonuçlarını değiştirmeye çalışanlara kapak nitelikte.

    sadece bir soru sormalı herkes: neden onaylamadı?

    edit: fake imiş ama yine de kullanılabilir
  • bütçesi ayarlanan, ihaleleri yapılan bir projeye onay vermeyen bir adet yetkilinin yarattığı mağduriyettir. üstelik hdp, tatil vs. ile alakası da yoktur.
  • ulan fotoğrafın üstünde her yerde renderforest yazıyor.

    iktidarı da muhalefeti de 0'a asimptot zekalı bu ülkede, vallahi. telefondan screenshot üstünde hes uygulaması falan var. boş vakit/dolu vakit ayırmadan herkes boş işler peşinde.

    aha bu da orijinal paylaşım, böyle mi duyurmalı diye sormuşlar bir hesaptan.
  • ağlamak diyen arkadaş neyin kafasında? size topal ördek diyen, ne yapsanız engellemeye kalkan bir iktidar ve avaneleri karşısında öylece susup oturursanız halk sizin bişey yapmadığınızı sanır. halbuki hep bir engelleme var. keşke mansur başkan da senin tabirinle ağlasa. belki bir otobüs kredisi için aylarca beklemezdi. bunların cezasını halk çekiyor çünkü.
  • aziz koçaoğlu bile cumhurbaşkanına teşekkür etti bre alçaklar
    erdoğan sadece istanbul’a değil, türkiye’nin neresine bir çivi çakılacaksa onu engellemek bir yana dursun teşvik eder. o nedenle bu işin altında ne var diye araştırdım.

    erol çakır hatırlatması

    ayrıca imamoğlu seçildiğinde erdoğan, “vali erol çakır’ın bize yaptığını biz buna yapmayacağız” demişti. erol çakır’ın valiliği erdoğan’ın hizmetlerini engellemekle geçmişti. en son çin gezisi için izin vermemişti. oysa erdoğan daha istanbul büyükşehir belediye başkan adayı olduğunda ekrem imamoğlu’nu davet ederek görüşmüştü. görüşmeden sonra ekrem imamoğlu’nun heyecanını hiç unutamıyorum. ayrıca erdoğan, bakanlarla birlikte chp’li büyükşehir belediye başkanlarının da katıldığı bir toplantı yapmıştı. chp’li büyükşehir belediyelerine yönelik bir önyargı, hizmetleri engellemek için özel çaba yoktu. aziz kocaoğlu’nun izmir büyükşehir belediye başkanı olduğu dönemde izmir’in su sorunu ve izban’ın metro hatları konusunda çözüme destek sağlayan bir iktidardan söz ediyoruz. istanbul halkına verilecek bir hizmete neden engel çıkarsınlar.
    https://www.hurriyet.com.tr/…lu-ne-diyecek-41985012
  • açık söyleyeyim ben bunu fotomontaj zannetmiştim.
    bu davranış en hafif tabirle çocukca olmuş.
    koskoca ibb başkanı böyle davranır mı arkadaş !
    gerçekten hayretler içindeyim.
hesabın var mı? giriş yap