• sen ne dersen de ben söyliycem aslında ama hani öyle pek de bi hevesli değilmişim gibi görüneyim istedim sana birden gibisi.:))
  • yapmayıp pişman olacağıma, yapar öyle pişman olurum diyen mantık.

    neden olmasın?
  • oy oy oy (bkz: neler dönmüş serhat ya);

    tanım:uzun yıllar 11. cumhurbaşkanı abdullah gül’ün basın danışmanlığını yapan ahmet sever’in, görev süresinde yaşadıkları ve sonrası ile ilgili tarihi bilgilerin yer aldığı tam adı “kapalı kapılar ardındaki siyasi sırlar – içimde kalmasın - tanıklığımdır” isimli kitabı, tadımlık;

    "...yandaş medyada abdullah gül’ün cemaate yakın olduğuna ilişkin suçlamalara değinen sever, ahmet şık ve nedim şener’in ergenekon davasında tutuklanmasının ardından yaşananları anlattı. sever kitaba göre, şık ve şener tutuklandıktan sonra dönemin adalet bakanı sadullah ergin, başbakanı erdoğan’la görüşmeye gittiğinde özel kalem’de istanbul istihbarat daire başkanı ali fuat yılmazer’i (halen fetö’den tutuklu) gördü. yılmazer, ergin’e şık ve şener’in tutuklanma gerekçelerini gösteren bir sayfa verdi. kâğıdı okuyan ergin, yılmazer’e “bu suçlamalarla değil tutuklamak, kimlik bile soramazsınız. sayın başbakan’ı da bu dayanaksız suçlamalarla yanlış yönlendirmeyin” diye uyardı. ergin, erdoğan’ın yanına girdiğinde tutuklamalardan duyduğu endişeyi paylaştı, 2 gazetecinin tutuklanmasını gerektirecek delil olmadığını, bunun ergenekon ve balyoz davalarının meşruiyetine gölge düşüreceğini söyledi. erdoğan’ın tepkisi kısa ve sertti: “ne yani? yargıya müdahale etmek mi istiyorsun? yargının işine karışma.” sever, kitaba, bu bilgileri teyit etmek için aradığı sadullah ergin’in bilgi vermediğini ancak başka kaynakların doğruladığı notunu düştü..."

    http://t24.com.tr/…ragmen-cumhurbaskani-oldu,630868
  • bunu ne zaman söylesem ya da bir arkadaşımın ağzından duysam sonu hiç hayırlı olmamıştır. istisnasız o içinde kalmayan şey kıçında patlar. genellikle de ilişkilerde olur. ya ayrılık sonrası şunu söyleyeyim içinde kalmasın, yeniden başlamak istediğimi söyleyeyim içimde kalmasın ya da karşı tarafın açıkça ifade etmemesi durumda hoşlandığımı söyleyeyim içimde kalmasın şeklinde olur. ama dedigim gibi icinde kalmasin kelimeleri agizdan ciktiginda ya da kalpten gectiginde gecmis olsun asla icinde kalmasi durumundakinden mutlu olamayacaksiniz.
    birakin bazi seyler icinizde kalsin..
  • sonu boka çıkacağını bile bile bir şey yapıyorumdur .
  • bir şeyden yapmadığım için pişman olmaktansa, yapıp sonuçlarını görüp içimi rahat ettirdikten sonra pişman olmayı tercih ediyorum. yani ben burdan devam içimde kalmasın
hesabın var mı? giriş yap