• bu tipleri direkt toplumdan uzaklaştırmak şart.
    öteki türlüsü kendi halindeki vatandaşa eziyet etmektir.
    içinde onca yolcunun olduğu, trafikteki otobüse bu şekilde saldıran magandadan her şey beklenir. bu tipleri toplum dışına atmak için illa birilerini öldürmesini yahut geri dönüşü olmayan bir zarara yol açmasını beklememek lazım.
    bu tipler belki evli belki evlenecek, belki çocukları var belki çocukları olacak. şu tipin çocuk sahibi olması, hem çocuğa hem de topluma zarar.
    bir şekilde insanlar bu tiplerle yaşamak zorundalığından kurtarılmalı.

    avcılar'da yolcu almak için durağa giren iett otobüsünden yol isteyen otomobil sürücüsü, aracından inerek otobüs şoförüne küfür ve hakaretler savurdu. ardından beş durak takip ettikleri otobüsün önünü kesip, taş ve sopalarla saldırdılar.

    kaynak
  • bu cesareti bu eşkıyalara veren herkesin emeğine sağlık. ülkeyi ne hale getirdiniz, gurur duyun. alkışlayın her akşam kendinizi.

    (bkz: ülkede her şeyin kötüye gitmesi)
  • ibb umarım bu işin peşini özellikle bırakmaz. belki hapis cezası almazlar ama 2 ayda bir mahkemeye gidip gelsin piç kuruları.
  • amk'nun maymunlarının, başkalaşım varlıklarının vahşiliğidir. ülkede adalet sistemi düzgün işlemiş olaydı bunların g*tü yer miydi bu eyleme?
  • tutuklanması gereken magandalar. ama tabii ki hiç bir şey olmayacaktır. zaten adaletin tecelli etmeyeceğine güvendiklerinden böyle artislik yapabiliyorlar.
  • size bu cesareti veren ne kadar yetkili varsa, mübaşirinden savcısına, adalet bakanından cumhurbaşkanına kadar, allah topunun belasını versin.
hesabın var mı? giriş yap