• (bkz: kader olarak)
  • vidyoyu başından sonuna izlemenizi tavsiye ederim.
    "sefer amca" imiş.
    ortalama bir anadolu erkeği. o ortalamanın ortalamasını sağlayan unsurlar kabus gibi. ama nihayetinde kendisi "ortalama" etraf için.
    "bende yalan yoh"tan girip "olmasaydı eyiydi"den çıkarak "vicdanının rahatsız" olduğunu sakince anlatıyor.
    "beni öldürmeye kalktı kendisi öldü (...) kendini ben öldürdüm" diyor. evvelkini de "hareketlerini tasvip etmediği için" öldürmüş.
    sakince. mahcup olmadan söylüyor. itiraf etmiyor, muhabbet ediyor.

    iki kadının katili değilmiş gibi üçüncüsü için yola çıkmış ve televizyonda endamını gösterecek kadar da kendine güveniyor. çünkü onda "yalan yok. yalandan korkuyor."

    stüdyodan ayrılırken kopan alkışları da üstüne alıp "seyircilerini" selamlayacak kadar erkekliğinden ve dürüstlüğünden emin.
    en kötüsü, hakikatte bir "üçüncü karı adayını" da bulabilir. sabıkası afişe olmasına rağmen.
    ortalama çünkü.
  • (bkz: mavi sakal)
  • ben öldürmedim kader öldürdü argümanı ve sempatik tavırları ile dikkat çeken sefer amca'nın trajikomik durumu. ki sunucu bilmiyorsa da cast haberdardır muhakkak durumdan. maksat rating olsun.

    (bkz: ben işemedim miki işedi)
  • kanım dondu izlerken adamdaki rahatlığa bak! seri katilliğe aday olmuş. ne biçim ceza sistemimiz var böyle, 1'inciyi öldürmüş 14 yıl yatmış, 2. yi de öldürüp gelmiş adamı kim serbest bırakıyor, sokayım böyle yargı sistemine, ellerimizle seri katil yetiştiriyoruz, "bak yalan söylemiyorum ki neyse o" diyor bi de, klasik erkek her boku yerim ama bak sana söylediğim için masum ve tertemizim ben, pipi kesme cezasını savunuyorum ben, dolanmasın bu herifler ortalıkta.

    çok severim ancak rahmetliyi de anmadan edemeyeceğim;

    (bkz: rahşan ecevit affı)
  • birşey değildir.
    ağa babası için: (bkz: rodney alcala)
    ayrıntılı bilgi için: http://en.wikipedia.org/wiki/rodney_alcala

    gereksiz bilgi servisi sundu...
  • işte bizim milletimizin %90'ı böyle. her b*ku kadere bağlarlar.. sen kadını öldür sonra kader kurbanı ya varmı böyle bişey ya !
  • öldürdüğü kadınları, yediği herhangi bir yemeğın lezzetini anlatır gibi rahatça, gülümseyerek hatta bir miktar keyif alarak,gizli bir övünç içinde anlatan psikopati özelliklerini bariz üzerinde taşıyan şahsiyeti tanımamıza vesile olmuştur. tebrikler işte bunlarla aynı sokakları kullanmaktayız. kazara yaşıyoruz efendim.
hesabın var mı? giriş yap