• önkabul: akp'nin de imamoğlu'nun da pkk konserine çıkan ve öcalan öven ahmet kaya'yı siyasete alet etmesi tiksinti vericidir.
    paris'e giden imamoğlu'nun programında yer alan önemli olay.

    pkk bayrakları altında söylediği vallahi apo'yu özledimşarkısı ile ünlenen ahmet kaya'nın mezarını ziyaret etmiş paris gezisi kapsamında.
    ibb için oldukça kritik bu ziyaret sebebiyle kutlarım ekrem başkanı.

    https://www.internethaber.com/…galerisi-2053661.htm

    ahmet kaya'nın mezarını türkiye'ye getirelim diyen akp kafası da, bu imamoğlu kafası da yerin dibine batsın. ahmet kaya pkk bayrakları altında apo şarkıları söyleyen bir sözde sanatçıdır.
  • ahmet kaya ülke için önemli bir sanatçıydı. bu yüzden onu ziyaret etmesinden daha doğal ne var? her konuda da siyasete dadanmayı bırakın.

    edit:imla
  • ahmet kaya ülke için önemli bir sanatçıydı.

    önemini bu videoda tekrar görebilirsiniz.

    müthiş bir ziyaret ekrem başkandan.
  • takdir ettiğim hareket.

    o mezarın orada olması başlı başına bir ayıptır bu ülke için.

    paris'e yolum düştüğünde benim de yapacağım iş.
  • “teşekkür ederim. ben bu ödülü yalnızca kendi adıma değil, bu ödülü insan hakları derneği adına, bu ödülü cumartesi anneleri adına, bu ödülü magazine emek veren bütün insanlar adına, bu ödülü bütün türkiye halkı adına alıyorum. bir de şunu söyleyeyim; bu misyonu sana kim yükledi diye sormasınlar, bu misyonu bana tarih yükledi. bir de bir şey daha söyleyeceğim; önümüzdeki kasette kürt asıllı olduğum için kürtçe bir şarkı yapıyorum ve kürtçe bir klip çekiyorum ve bu klibi yayınlayacak yürekli insanların olduğunu da biliyorum. yayınlamazlarsa türkiye halkıyla nasıl hesaplaşacaklarını da biliyorum. teşekkür ederim”

    “yuhalayan arkadaşlara da teşekkürler. biz yaşamımız boyunca türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü savunduk ama kürt halkının realitesini reddeden insanların da kafasından inmeyeceğim”

    “yani ben yıllarca bunu söyledim. kürt ve türk halkları kardeştir ve yıllarca da böyle kalacaktır. ve yıllarca türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü savunduğumu söyledim. binlerce yıl da bölünmeyeceğini savunuyorum ama kürt realitesini sahiplenmek ve kabul etmek zorundadır bu ülke, bunu söylüyorum, bu kadar yani”.
  • belediye başkanı olmadan önce arkasına çok güzel bir rüzgar aldı. insanlar büyük umutlar ile kendisini destekledi. ancak başkan olduktan sonra bu ve bunun gibi yaptığı eylemlerden dolayı bir çok insanın desteğini kaybetmeye başladı imamoğlu.

    terörist başını destekleyen ve ona sempati besleyen bir adamın mezarında ne işin vardı sayın imamoğlu.
  • istanbul büyükşehir belediye başkanının yine üstüne vazife olmayan bir işe daha burnunu sokması hadisesi

    seçim öncesi her saniyesini şehre harcayacağını, şehrin çok sorunu olduğunu söylerken şimdi sürekli nedense kürt seçmene yanlama gezilerinde, artık tadı kaçmaya başladı bu işin
  • mansur yavaş: orta asya türk dünyası ile ilişkileri geliştirmek için özbekistan'a gittik. taşkent'i ankara ile kardeş şehir ilan ettik.
    ekrem imamoğlu?
    paris'te iken ahmet kaya'nin mezarını ziyaret etti.
    ne söylesek boş.
  • dağdaki adama para lazım.
  • anlamlı ziyaret.

    bunu eleştiren tipler bu ülkenin en bölücü insanlarıdır.

    gerçeklerle yüzleşin. şuna şarkı yapanı, buna selam vereni silelim dersen bu ülkenin %30'unu (hdp ve diğer sol oluşumlar) terörist saymaya kadar gider bu iş. sonra da altından kalkamazsınız bu işin.
hesabın var mı? giriş yap