• helal olsun dediğim cömert hareket.
    siyasete böyle aileden zengin adamlar gelecek ki gözü tok olsun. yoksa 1 yüzükle yola çıkanlar sonra bir fena oluyor…

    4000 yoksul aileye et göndermiştir.

    https://mobile.twitter.com/…417884755090186253?s=08

    edit: aktroller ve muhalif görünümlü paralı köpekler kudurmuş. neymiş yardım gizli yapılırmış. düşündüler düşündüler bir kulp bulamadılar, ulan adam cebinden yapıyor, ne gizlisi, koca koca holdingler bile dernekler üzerinden açıktan yapıyor, bir de bu adam siyasi. dededen zengin. tabii ki yapacak, cömertliğini gösterecek. aşağıda bir arkadaşın dediği gibi yardım alan aileler gizli tutulduğu sürece mükemmel bir hareket. ki gizli tutuldu.
    inamoğlu gelecek cb. bunu seve seve kabul edeceksiniz.

    not: ayrıyeten türkiye’nin en başarılı belediye başkanıdır. akp, tunç soyer’le hiç uğraşmazken ve mansur yavaş’ı parlatırken kendisine ise topuyla tüfeğiyle saldırıyor. kredi bile vermiyor. bu adam her şeye rağmen metro yapmaya devam ediyor. hizmete devam ediyor. biz de diyoruz ki, topunuz gelin…
  • olmadı be ekrem başkan. bir elin verdiğini diğeri bilmezdi hani? tweet'de geçen mevzunun her ne kadar doğru olduğuna inansam da bunu alenen yaymak yakışmadı sana.

    edit: bir üstte yazan furkanakca denen ak trolle de akıl fikir diliyorum. adam zaten dede'den varlıklı. sizin sahibiniz gibi " bir yüzüğüm var fakirik biz " edebiyatı yapmadı. azıcık utanın lan bir şey yazarken namussuzlar!

    edit2: furkanakca denen ak troll adam olmadığını kanıtlar nitelikte yazdığı entryi silip arkasına bakmadan kaçmış. oğlum yazdığının arkasında duramayacak kadar korkaksan ne diye ortalığı karıştırmak istiyorsun?
  • siz ne kadar kudursanız da, pr diye laga luga yapsanız da bu adam bu ülkenin başına gelecek. göstere göstere de geliyor zaten. başkanıma helal olsundur.
  • tecvidli yasin okuyan, cuma namazlarını kaçırmayan böylesine mübarek bir insandan şaşırtmayan hareket. cennetlik başkanımız var.
  • o kadar görmemişlere alışmışız ki adamın aileden zengin olduğunu bir türlü kabul edemiyoruz. milletin cebindeki paranın peşine düşeceğinize cebinizden giden parayla neler dönüyor onu sorgulayın biraz da.

    inancına istinaden, allah kabul etsin.
  • muhalif görünümlü şerefsiz ak-kriptolar buna bile kulp bulmuş. bir de adamın dededen varlıklı olduğunu bilmeden maaş hesaplamış mallar.
  • " yardımları söylemek olmaz " diye eleştirilmiş.

    50 tane kamerayla camiye giriyor, şov yapacağım diye ülkeye milyon mülteci sokuyor, en alakasız konularda bile allahı kitabı dilden düşürmüyor, bu nedenlerle 20 yıldır seçim kazanıyorsunuz. ne zaman eleştirilseniz, ne zaman götünuz tutuşsa " ezanlar susmayacak " diye saçmalıyorsunuz.

    siyaseti bu duruma siz getirdiniz. madem bundan anlıyor, buna oy veriyorsunuz, imamoğlu neden geri kalsın ?
  • yine her zaman ki gibi boktan siyasi haberler. bu işin sağı solu yok arkadaşlar, bir elin verdiğini öbür el bilmeyecek demişler. madem inançlı birisin ' fakire yardımcı oluyorum yhaaa ' modunda paylaşım yapman saçmalık.
  • oysa ibadet için bir kurban kesip, paranın kalanı ile bağış yapabilirdi.

    ben daha müslümanım deyip 400 kurban kesen çıkarsa beni şaşırtmayacak olay.

    (bkz: sebebi neydi ki?)
  • namaz kılarken fotoğraf çektiren adamlar bunu neden paylaştın diyor, ya sabır.
hesabın var mı? giriş yap