• tarkan'ın en iyi şarkılarından birisi, özellikle ayrı şehirlerde yaşayan ve bir süre daha ayrı kalmak zorunda olanların şarkısı..
  • aslı "inci tanem" olması gereken tarkan'ın sayılı güzel şarkılarından biri. uzaklara sevgili gönderen insan ister black metalci olsun ister brit pop hastası olsun bu şarkıda duygulanmadan edemez. ve hatta (bkz: long distance relationships)

    çaresizim mecbur bu veda
    kokun üzerimde gidiyorum uzaklara
    sığınıp anılara bu hasrete dayanırız elbet
    ümidimiz muradına erecek sabret

    sabret, sabret inci tanem
    bekle beni
    döneceğim mutlaka sabret
    ağlama ne olur, vazgeçme bekle beni
    döneceğim mutlaka sabret

    vız gelir dağlar denizler yaban eller
    sevmeye engel değil mesafeler
    geçici bu ayrılık bir rüya farzet
    sonunda zafer bizim olacak, sabret

    sabret, sabret inci tanem
    bekle beni
    döneceğim mutlaka sabret
    ağlama ne olur, vazgeçme bekle beni
    döneceğim mutlaka sabret
  • (bkz: incitanem)
  • aslinda tartismaya acik olan olan gozden irak olan gonulden de irak olur düsüncesinin ask mesafe tanimaz diyenlerin tarafinda duygulara tercuman olan bir parcadir.ayrica tarkanin yaptigi en duygulu islerdendir, sevgiliden ayrilinca dinlenmez, müzik kapatilir, yürek burkar.
    ağlama ne olur, vazgeçme bekle beni
    döneceğim mutlaka sabret
  • degerini asik olup sevdiginizden uzaklara gittiginizde anladiginiz, vay be tarkan esasinda acaip guzel isler yapmis saskinligina bir kez daha erdiginiz, dinledikce askinizin size tekrar sarildigini anin gozlerinizin onunde belirdigi, bu belirmenin gozleri kimseye belli etmeden nemlendirdigi, ayni anda raki da icince kadehin daha bir derin carptigi, ulan harbiden tam icimdekileri yazimis abi dedirten sarki... (bkz: tecrube ile sabit)
  • insanın ağzına sıçan tarkan şarkılarından...aşık olmadığım ve aşka hasret kaldığım zamanlar da dahi uzaktakine söylediğim şarkı.yok ediyo her şeyi yahu.eritiyo...tarkanın sesiyle vurucu etkisini arttırıyo...bundan sonra ya her şarkı böyle olsun, ya da artık şarkı yapmasınlar...
  • gerektiği kadar ilgi göremeyen, pek popüler olmayan, ama sağlam acıtan bir tarkan şarkısı. sözleri çok anlamlı çok. *
  • yılların hard rockçısını, hevi metalcisini, det metalcisini, atmosferik yarrak metalcisini askerde sikip atan tek şarkıymış kendisi. attırdığım 50 küsür şafakta ben bunu anladım. zamanında çok şarkı için burada methiyeler düzmüşümdür ama bu şarkının hakkını yemişim. 3 saatlik nöbetlerde yarenlik eder oldu bana. askerlik çok zor lan.
  • sığınıp anılaraaaa, bu hasrete dayanırız elbet...

    daha henüz aşkın meşkin ne olduğuna bile tam olarak akıl erdiremediğimiz zamanlarda dillere pelesenk olmuş ne güzel bir şarkıydı bu... halen dinlendiğinde 12 yıl evvelinin küçük dünyasının büyük umutlarını hatırlatır insana, acımaz.
hesabın var mı? giriş yap