• iddiaya göre, pukfashion nickiyle instagram'da paylaşım yapan buket güler isimli kişidir.
    yine iddiaya göre, kaldığı otel kendisinden para isteyince "başka oteller beni bedava konaklatmak istiyor, siz benden para alamazsınız" demiş ve "karalama" yapmış: görsel

    otelin açıklaması:
    "otelimizde konaklayan buket güler isimli misafirimiz bu sabah * otelden ayrılırken çeşitli bahaneler uydurarak ödemesini yapmak istememiştir. "ben para ödemek istemiyorum, diğer oteller beni bedava konaklatmak istiyor, siz benden para alamazsınız" gibi çeşitli söylemlerde bulunmuştur. konaklama ve ekstra harcamalarının parasını ödemek istememiştir. kendisini biz otelimize davet etmedik. anlaşılan sosyal medya ve takipçilerine güvenerek bu şekilde davranmayı kendine hak görmekte. biz de böyle bir uygulamayı yapamayacağımızı söylediğimiz için sosyal medyadan bu şekilde karalama kampanyası yürütmüştür. araştırmalarımız neticesinde, kendisini tüm tanıyanlar bu yaptığını bir alışkanlık haline getirdiğini çok iyi bilmektedir. iftiraları neticesinde hukuk departmanımıza bilgi verilmiş ve kendisine gerekli yaptırımlar yapılması konusunda harekete geçilmiştir. tüm misafirlerimizin ve kamuoyunun dikkatine sunarız." görsel

    edit: buket güler'in (pukfashion) son açıklaması: herkese merhaba, hikayemde belirttiğim şikayetleri otelle zaten paylaşmıştım. ödemeyi de gelmeden önce otele değil seyahat acentasına yaptım. e tabi ki bunların ekran görüntüleri ve dekontları mevcut. ( heyy magazin hiç bana sordun mu) hatta ayrıca yaşadığım daha da ciddi olumsuzlukları, otele zarar vermemesi açısından tüm iyi niyetimle paylaşmadım bile. beni takip edenlerin zaten beni bildiğini ve benimle olduğunu msjlarla görüyorum, tşk ederim. görsel.

    edit2: buket güler (pukfashion) dekont paylaştı. görsel

    edit3: grand yazıcı otel açıklama yaptı. görsel:
    "oluşan gündem nedeniyle bu durumu izah ediyor olmaktan hicap duyuyoruz. otelimizde konaklayan misafirimiz; influencer olduğu için otellere ücretsiz konaklama daveti aldığını belirtmiş, son gün çıkış yaparken yapmış olduğu konaklama ücretinin iadesini talep etmiş, ekstra harcamalarını ödemek istememiştir. tarafımızdan kabul görmemiştir. grand yazıcı otel olarak kendisine böylesi bir davetimiz olmamıştır. tahsil edilen konaklama ücreti ve ekstra harcamaları, hepad - her eve bir pati derneği'ne bağışlanacaktır. taraflar bu konuda uzlaşmış ve ortak bir açıklama yayınlayacaklardır. saygılarımızla, grand yazıcı otel"

    edit4: otel ile karşılıklı olarak anlaşıp şu ortak açıklamayı yapmışlar.
  • inanılmaz ya. çok tehlikeliler gerçekten.
  • bunları başımıza adam edenler de suç, başka kimsede değil. gurmeler de bu grubun içinde
  • tüm bunlar yaşanırken diğer tarafta;

    "65 yaşındayım diyor mesela, halk ekmek kuyruğundaki bir ablamız, eşi hasta, evde yatıyor, kar yağıyor, bir lira ucuza ekmek alabilmek için iki saattir burdayım diye anlatıyor.

    cebimde ay sonuna kadar 5 lira 25 kuruşum kaldı diyor emekli bir abimiz, ay sonuna daha 12 gün varken, çıkarıp gösteriyor 5 lira 25 kuruşunu, 5 ekmek aldım, bu kaldı diyor.

    1500 lira maaşla geçinmeye çalışıyorum diyor, ben yaşlarda bir başka emekli arkadaşımız, elinde poşet, poşette üç ekmek… bir liranın hesabını yapacağım hiç aklıma gelmezdi diyor."

    edit: (bkz: türkiye'de gelir eşitsizliği ve yoksulluk)
  • vasıfsız insanların vasıfsız paylaşımları.
  • (bkz: buket güler kim amk)

    instagramda fazla takipçisi olması sebebiyle kendilerine bu hakkı reva görmeleri ve kendini diğer insanlardan farklı görmeleri çağımızın en büyük hastalıklarındandır.
  • ınfluencerlar kadar sülük, yüzsüz ve kan emici bir camia yok.

    küçük işletmelere yapışan kene gibiler adeta. daha fazla emip büyüyenleri de büyük işletmelere yapışıyorlar.

    bir dönem bunlar vergi falan da vermiyordu diye biliyorum. devlet el attı mı atmadı mı bu duruma biri yeşillendirse de bilsek.

    edit: evet vergi veriyorlarmış allahtan.
  • ispatlamak çok kolay, ödeme yaptıysa hesap hareketlerini göndermesi yeterli. otu boku paylaşıyorlar istese bunu da paylaşabilirdi. demek ki ödeme yapmaktan imtina etti ve oteli kötüledi. kendisi grand yazıcı uludağ'da kalıp memnuniyetsiz dönen tek kişidir herhalde.

    akşam haberi görünce kızın profilini stalkladım. orda burda gezmiş tozmuş her gittiği otelde oda turu yapmış, etiketlemiş öve öve bitirememiş kıytırık otelleri. grand yazıcı biz çağırmadık davet etmedik neden ücret almayalım diyor. gayet normal.

    edit: ödeme kayıtlarını paylaşmış. ama olay zaten yaptığı ödemeyi iade etmelerini istemesi ve oteldeki spa, maça çayı vs. paylaşımlık ekstralar için para ödememesiymiş. otel yine haklı, davet edildiğin yerlere gitseydin adamlar seni davet etmemiş ki ödeme yapmam da yapmam diyorsun. ödenen parayı hayvanlara yardımda kullanarak otel yine bi gol atmış oldu.
  • influencer'ın mal olduklarını biliyordum ama bu kadar da tahmin etmemiştim.

    zaten bu salaklar bir kaç mahkeme görsün ve cidden bir yaptırım yapılsın bunlara siz o zaman görün bakalım bir kez daha bu tür aptalca hareketler yapabiliyor mu .

    o güvendikleri takipçileri de az biraz akıllı olsa normal insandan tavsiye alır bu tür yerler için.
    bu influencer olanların hepsi belli bir kıyak karşılığında her türlü iğrenç yerleri överler zaten ama bunu düşünecek akıl nerde.

    (bkz: afedersiniz ama influencer)
hesabın var mı? giriş yap