• istanbulda 11 tane vardı bir ara sanırsam. hepsi de erkekti. ayrıca bu köpeğin sahiplerinin hemen hepsinin bir yerinde köpeklerinin dövmesi vardır.
  • en $irin bulldog cinsi. kuçuk, kisa boylu, hayattan baymi$ bi hali var bu kopegin. insanlari sallamiyan, çok cool bir hayvan.
  • gecen yaz suresince evde bakmis oldugum, inanılmaz tatli ama bir okadar da yaramaz ve vurdumduymaz olan bu hayvan sanilanin aksine insan duskunu olup, insansız ortamda 1 dakika duramayan bir yapiya sahiptir. ayrıca yataginiza aldiginizda buna tesekkur olarak yastigi ele gecirip, sabahin ilk saatlerinde sizi islak carsaflarla birakabilme gibi bir yapısı da vardir. yaptıgı her yaramazlıga ragmen bence bir apartman dairesinde beslenebilecek en uygun ve en eglenceli kopek cinsidir.
    http://www.bosluk.com/files/koko.jpg adresinden gorulebilir.
  • feci horlayan köpek, çok sahsina münhasir bir tip, fakat maalesef ömrü diger köpeklere kiyasla kisa - 8 yil civari- .
  • bazilarinin, diger kopeklere kiyasla daha kisa olan omurlerini bir takim psikopat sahiplerle gecirmek zorunda kaldiklari gorulen bir cins.
    sahiplerinin iq lari, bu cinslerin ortalama omurlerine esittir; maalesef 10u gecmez. cok sukur ki sahipleriyle tek ortak noktalari bu basit ve tesadufi matematik islemidir. eger kendilerini alkol, sigara vs. gibi seylere alistiran iq fakiri sahipleri olmasa belki bazilarinin omurleri 1-2 yil daha uzayabilir.

    ama..
    soyle olsa cok iyi olurdu mesela: bir sonraki yasamda tam tersine gelisseydi olaylar.. ayni sahip=kopek, kopek=sahip olsaydi...
    gerisini hayal etmek lazim..olabilecekleri..bira sisesi...munasip bi yer...ortam maymunu...mustehak...
  • en basitinden anlatmak gerekirse, tom and jerry'de tom'u kovalayan köpektir. normal hayata dönersek, genelde renkleri kahverengi beyazdır. ufak tefektir ama ufak görüntüsünün yapılı sayılacak bir hali vardır. yuvarlak çenesini sarkan yanakları doldurur. benim çok sevdiğim bir cinstir çünkü çok karakteristik bulurum. ülkemizde pek fazla yoktur. bu yüzden sokaklarımızda kolay kolay karşılaşılmaz.
  • yolda gördüğü hiçbir canlıyı takmayan, kendisini seven insanların üstüne atlayan, kendisiyle sert oynamaya çalışan köpeklere de ilk önce kafa atıp sonra devirip üstüne oturan köpeğimin cinsi.
  • sanılanın aksine oldukça zeki olan hayvan. genel kanı şu yönde oluyor; şişman köpek, uyuşuk, hantal, dolayısı ile aptal. hayır efendim, bazen öyle bir şey yapıyor ki yarım saat üzerinde kafa patlatıyorsunuz. özellikle işine geldiği zaman iletişim konusunda insandan farksız oluyor.

    bunun dışında, gerçek bir servet düşmanı bunlar. ne kadar uyuşuk olsalar da ağızları boş durmuyor. sehpada duran cep telefonlarından kumandaya, sandalye ayaklarından elektrikli ev eşyası kablolarına kadar her şeyi kemiriyor. başlarda diş çıkaracağı için dişlerini kaşıdığını düşünüyorsunuz. türlü türlü oyuncak alıp toplam hasarın bir nebze önüne geçmeye çalışıyorsunuz, ama nafile. keyfi neyi isterse onu kemiriyor. özellikle terliklere karşı önüne geçemediği bir kemirme dürtüsü var. ayda asgari 5 çift terlik parçalıyor.

    tasmayı kesinlikle sevmiyor. ne yaparsanız yapın tasmaya alışamayacaktır. bu yüzden koşullar uygunsa hayvana eziyet etmemek adına tasma takmayın.

    outdoor olarak nitelendirebileceğimiz her türden mekanda tasmasız bir şekilde sonsuz enerji sahibidir ingiliz bulldog. koşmayı sever, vücudundan beklenmeyecek bir hızda koşar. çocuklara, özellikle bebeklere ve kadınlara aşırı ilgi gösterir. kucakta taşınmaktan nefret eder. kucağınıza aldığınız zaman durmadan hırlar ve dilinin %30'luk kısmını dışarıda tutar. yıkanmaktan hoşlanmaz, yıkanırken şampuanlı sudan içer. uyurken horlar, uykusu çok hafiftir. en küçük bir ses kendisini milisaniyede ayağa kaldırır. gözleri yarı açık uyur.

    aşırı derecede oburdur. ev yemeklerine alıştıktan sonra gerçek işkence başlar. tok olsa bile evde yemeğini yiyen birini gördüğü zaman durmadan ağlar, bunu yaparken de değişik sesler çıkarır. yemeğin bitimine doğru sesini giderek yükseltir. yemek bittikten sonra derhal eski haline döner ve ayaklarınızı kemirmeye başlar. biranıza sulanır, çerez getirmek için mutfağa yöneldiğiniz sırada sehpa üzerindeki kupanın yarısını içmek kaydıyla (kalanına dili yetişmiyor) gecenizi mundar eder. sarhoşken hiç çekilmez. iki dilden sonra sapıtır. sigaranızı da ister. şans eseri sigaraya erişirse hepsini yutar #^?'&/. dondurmaya bayılır. özellikle twister için kendini heba eder. hasta olmasın diye kalanını kendisiyle paylaşmak gibi bir gaflete düşerseniz tamamını bir seferde, buzun tutuğunuz tahta bölümünü de iki seferde mideye götürür. muz ve elma için yapmayacağı şey yoktur. odasında kapısı kapalı halde uyurken mutfakta kesilen elmanın kokusunu alır. başlarda buzdolabının kapağını açtığınız zaman yanınızda biterken sonraları buzdolabını açtığınız zaman kayıtsız kalır. ancak buzdolabının kapısından sonra meyve-sebze koyulan sürgünün sesini duyar duymaz buzdolabının önüne teleport olur. buzdolabının kapısını kapatınca yanınızda böyle bir canlı belirir.

    tamamen zararsız bir ırktır. gönül rahatlığı ile çocuğunuzla oynatabilirsiniz. çocuğunuz hayvanın kulağından asılsa bile kendini sıkıp acıya meydan okuyacaktır.

    http://www.youtube.com/watch?v=cxltw2tw8k0
  • acayip guvvatlı osurabiliyor. şu yatışına baksan anaaa el kadar köpek falan dersin ama kokusu titan yıkabilecek bombalar patlatıyor. ama bir kere sevdiniz mi o koku gül kokusu gibi ciğerlerinize gidiyor, şaka lan şaka, leş gibi lan resmen dışarı atıcam kendimi. hakkında daha kapsamlı bir analizi sonradan yapmak uzre...
  • evde beslenebilecek tüy sıkıntısı olmayan ama kronik bronşit nedeniyle devamlı hasta olan acayip karizmatik bir köpektir
hesabın var mı? giriş yap