• (bkz: chatgpt)

    bu başlığın açılmasının vakti geldi.
  • elevenlabs.io her türlü sesi klonlayabileceğiniz ve üzerinde hassas ayarlamalar yapabileceğiniz yapay zeka uygulamasıdır.

    mesela barış manço'ya andımızı söyletebilir ya da fatih portakal'a ağza alınmayacak küfürler ettirebilirsiniz. son dönemde yapılan zeki müren'e parla şarkısı cover'ı bu site üzerinden yapılmıştır.

    ilk ay için premium üyelik 1 dolardır.
  • bir türlü bulamadığım uygulamadır.
    içerisinde 1 milyondan fazla mesaj bulunan whatsapp grubunun tüm konuşma geçmişini öğretip, daha sonra burada konuşulanları baz alarak sorduğum soruları cevaplayabilecek, örneğin son 1 yılda grupta en çok sorulan soruları listeleyebileceğim bir yapay zeka aracı arıyorum.

    yardımcı olabilecek olanlar yeşillendirsin
  • (bkz: #162811820)
  • (bkz: monica.im) kullanıcıların metin ve ses ile etkileşimde bulunmasını sağlayan bir uygulamadır. kullanıcılar, monica.im aracılığıyla farklı görevleri gerçekleştirebilirler. bu uygulama, yapay zeka teknolojisini kullanmaktadır ve doğal dil işleme ile konuşma tanıma özelliklerine sahiptir.

    görsel
    edge/chrome eklentisi aracılığıyla isterseniz internet sayfalarına istediğiniz konuda ve istediğiniz tonda yazı yazabiliyor. yukarıdaki entry'i benim isteğim üzerine kendisi yazdı.

    https://monica.im/invitation?c=8hu7vvtf
hesabın var mı? giriş yap