• ispanya kraliyet ailesinde 'kayınvalide-gelin' gerginliği

    arkadaş ne pis gelinmişsin sen yaw. ben kral juan carlos olsam, atarım bu gelini sarayımdan.

    http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-43650194

    not: ıspanya kraliyet ailesinin üzerimde çok emeği vardır, arkalarından ileri geri laf ettirmem.
  • yine bir gelini damizlik olarak gorup, torunlar uzerinde ebeveynlik hakki iddia eden kaynana tribi sayin seyirciler.

    demek ki neymis, kralice de olsa kaynana kaynanaymis. siz evlatlarinizi buyuttunuz, cekilin kosenize de, o anne de evladini buyutsun, anneligini yasasin. sen nasil oglunun annesi isen, o kadin da kendi cocuklarinin annesi. sen onun anneligine saygi duymazsan, aile icin senin de anneliginin saygi duyulacak bi tarafi kalmaz. cekil kosene.

    erkek evlat annesiyim. oglumun cocugu oldugunda, hayalini kurup erteledigim guney amerika, japonya falan motosiklet turuna cikmayi ve emekliligin tadini cikarmayi dusunuyorum. torun sevgisini abartip, gelini aradan cikarmaya cabalayan kaynanalardan olmak istemiyorum.
  • oov eur-usd paritesinde kademeli olarak bir yukselis beklenebilir. dolar endeksinin hareketleride kontrol edilmelidir.

    (bkz: ytd)
  • ben hep ingiliz kraliyet ailesi gerginliği sevdiğim için umrumda olmayan gerginlik. gerçi bende onların umrunda değilim :)

    bu videodan çıkardığım sonuç; ister kral ol ister sıradan vatandaş her türlü annenle yarin arasında kalıyorsun.
    tanrı erkekleri korusun ya da korumasın ya sürünsünler :p
  • osmanli da bu sebepten dolayi gelinleri hep disardan aldi. cok sukur bugun de ecdadimizla gurur duyacak bir sey bulduk
  • erkek annesi beyanıdır..
    şimdi görüntüler izlendiğinde babaanne (eski kraliçe) torunları ile gülerek poz vermeye çalışıyor ki torunların da gülümsediği görülüyor. bunu gören anne (yeni kraliçe) fotoğraf makinesi ile poz verenlerin arasında giriyor. annenin yaptığı hareketi anlayan çocukların yüzleri düşüyor. sadece üçünün fotoğraf çektirmesine anne izin vermiyor.
    haber metnine göre babaanne kraliçe iken ve anne yeni gelinken kayınvalideye etmediği iltifatı bırakmayan gelinin ne yaşadığı tartışılabileceği gibi, kraliçe olunca işlerin değiştiği de düşünülmeli. abartmış bence anne tepki olayını. hayır saraya döndüklerinde konuşsalar da ortalığa dökülmeselermiş iyiymiş
    lakin cadaloz gelin her yerde cadaloz.. hiç kıymet bilmiyorlar evlerden ırak :))
  • ni kidir prins ilsin di iridi kiliciksin mucks..

    amk anladık türk kızı ve malsınız da olaylara farklı pencereden bakmayı öğrenin.. 100 tk ya sorsak 98i aynı cevabı vermek zorunda mı lan? naçizade sözümdür:

    kadını tektipleştirmek için hepsini farklı erkeği tektipleştirmek için hepsini aynı olmaya zorla..

    türk kızı prenses hayaliyle çoktan tektipleştirilmiş bile..
  • aralarında husumet olduğu kesin zira işin kameralara yansıması büyük talihsizlik. aile içinde olan aile içinde kalmalı.

    gelin kaynana mücadelesi sadece bizde olur sanırdım. meğer dünyanın her yerinde varmış bu çekişme.
  • kraliyet ailelerinde bile gelin kaynana kavgasinin oldugunu bize göstermis durumdur. bize ne gerci ama bana ilginc geldi.
  • zaten gergin bir aileydi. şimdiki kral, kiz kardesinin yolsuzluk iddiaları üzerine, onu saray eşrafından atmıştı. aklı da kesin eski spiker vermiştir.
hesabın var mı? giriş yap