• rusya nasıl ukrayna'da işgalci ise israil de ortadoğuda işgalci ülkedir. yok öyle 3000 yıl önce terkettiğin toprağa geri gelip sahiplenmeye kalkmak. eğer öyle olur diyorsanız, o zaman amerika da kızılderililere topraklarını geri vermeli.
  • twitter’da bir video gördüm israilli askeri öldürmüşler sokaklarda gezdiriyorlardı. zerre insanlıkları yok sonra israil karşılık verince çocuklar ölüyor felan diye propaganda yapıyorlar.

    arap müslümanlar ne diyorsa altında bir pislik yalan vardır
  • ellerine cok ciddi koz gecti. buyuk ihtimal kendi icinde kalan tum filistin topraklarini ele gecirip filistini komple bitireceklerdir. akilli bir insan bu olanlarin sadece israillilere yaracagini bilir.

    yanlis anlasilmasin israili savunmuyorum ancak bu olay tamamen israile cok buyuk avantaj olacaktir. ılerleyen zamanlarda ne olacak gorecegiz. umarim filistin ve israilli vatandaslar cok aci cekmez.

    savas kotudur.
  • azerbaycan ermenistan'a savaş açtığında uçaklar türkiye dışında sadece israil'den kalkmıştır. herhangi bir arap ülkesi veya iran müslüman kardeşlerinin haklı savaşında destek verdi mi?

    ortadoğulu teröristlere karşı yanındayız israil.
  • zamanında mavi marmara gibi sivillerimizi kaybetmemize sebep olan olayları yaşamamıza rağmen en ufak bir durumda bizi satan filistin ve arap toplumuna savaş açmış ülke.

    dostluk ve güvenilirlik olarak bakarsak israil her anlamda filistini 2’ye katlar. gidin bakın israil sokak röportajlarında israilli insanların türkler hakkındaki fikirlerine. hepsi olumlu konuşuyor ama araplara sorsan içinden her bok çıkar.

    umarım savaş sivil kaybı olmadan sonuçlanır.
  • filistini yok etmesini gonulden istedigim, kardes ulke
  • dünyadaki üç büyük terör devletinin belki de en büyüğü, bir diğeri de abd. üçüncüsünü söylersem başıma iş gelir.
  • allah yardımcınız olsun terörist sapık köpeklere cevabı nato verir
  • şimdi twitter'a şöyle bir baktım. kısaca göz atın siz de göreceksiniz aktrollerin gargat ağacı göndermelerini. olayı bilirsiniz ahirette müslümanlar ryu-ken-captain price-powerpuff girls-king kong-godzilla karışımı bir güce sahip olacak ve israiloğulalarını öldürecekler! öyle bir an gelecek ki gargat ağacının arkasına saklanacaklar çünkü! gargat ağacı yahudileri kurtaracak bu çok güçlü saldırılardan. bu yüzden günümüzde 10-100-100000000 ağaç dikiyorlar israil'de. işte aktrollerin nasıl bir beyinsiz kitle olduğunu twitter'dan şimdi gargat ağacı keyword'ü ile görebilir, bu anlara şahit olabilirsiniz. dikkatinizi çekerim sivillerin terörist saldırıdan kaçışının videosu ile alay ediyorlar. bunlar böyle bir iğrenç topluluk.

    erdoğan bir ara bu terörist mal değneklerinin(malum devletten bahsediyorum israil'den değil) ipiyle kuyuya inmişti. sonra ağır eleştirince suçlu biz oluyoruz. neyse devamında doğru yola gelip "mavi marmara bana mı sordu?" demişti. fethullah sağolsun ülkemizde askeriyeye ve hatta devlet birimlerine kadar sızdığı için bir ara israil ile aramız açılıyordu. erdoğan'a uyarıyı kim yaptı bulup teşekkür etmek lazım zira hatırlayın o dönem öyle bir geri vites yapmıştı ki ülkemize zerre faydası olmayan terörist bir devletin yanında oluyorduk az kalsın. emperyalist din olan islam konusunda eğer bu kadar taraf iseniz bu sizi aptal gösterir. hele müslümanları sırf dinlerine bakıp "omo onlor mosom" diye savunursanız bu sizin islam'ı kullanan teröristlerin çalışma şeklinden haberdar olmadığınızı gösterir. din adı altında soykırımlar yapan sanki başkalarıymış gibi, "hak dini dünyaya yayalım" diyen ve katliamlar yapan başka bir dinin neferleriymiş gibi kulağınızın üzerine yatmaya devam. bizim ülkemizdeki nesillere aptala anlatır gibi emperyalizm nedir öğretmek lazım çünkü sağcısı solcusu kendi zihniyetinde olanı direkt mağdur, karşı tarafı emperyalist ilan eden bir mal ordusu var. twitter'da "emperyalist israil'e karşı" şeklinde başlayan cümleler görmek mümkün. daha evindeki kutsal kitabı okumayan, ya da, daha kendi tarihini okumayan mala ders versen ne fayda ki?

    t: teröristlerle uğraşan devlet.
  • mücadele ettiği maymunların pkk/ypg den bi farki olmayan devlet.
hesabın var mı? giriş yap