• israil'in devlete ait resmi twitter hesabının paylaştığı, dünyada şimdilik toplam 6,5 milyon kez izlenen videodur. açık alanda maske zorunluluğunun kaldırılmasından sonra paylaşılmış. pandemiyi bitirmeye çok yakınlar. tüm dünyaya geleceği müjdeliyorlar sanki.

    https://twitter.com/…ael/status/1384088108770029576
  • özel yaratılmış bir ırkın şaşırtmayan başarısı.
  • kudüs'ten hareket eden patates ve soğan yüklü otobüslerin videosu sandım olay başkaymış.
    edit : hede
  • israil neden islam topluluklarına üstün geliyor?

    hiç öyle yok nüfus falan demeyin. katar nüfusu ne kadar? 2 milyon. o nüfusla zenginlik o biçim. e ne buluyor bu adamlar hacı? bakın israil'de yapılan çalışmalar ile gelecekte göz tedavisini (miyop gibi uzağı görme sorunu falan) damla ile çözmeyi planlıyorlar.

    islam alemi de ramazanda oruç tutmayan kâfir midir sorusundan öteye gidemedi. halen ramazanda yemek yiyorlar diye dövecek adam arayan primatlar bile var.
    bu kadar müslüman ülkesi bir israil düzeyine ulaşamadı ya çok üzücü.
  • benjamin neden yahu?
  • (bkz: world war z)
  • hayat çok mu güzel lan diye sormak istediğim video.darısı başımıza.
  • pandemi maskesini atıyor olabilirler ama onlar lanetlenmiş topluluklardır. her kim başka kavimlere benzemeye çalışırsa onlardan olur. allah israiloğullarını kahru bela eylemiştir. onların aşısı varsa bizim de patates soğanımız vardır. bu entari de bu kadardır.

    siyonist uşakları yallah kudüs'e! ama orayı da alacağız.

    edith: o kadar çok mesaj geldi ki buna, yok israillilere ne diyorsun, ohh ohh müslüman sikiyorlar allahınız kurtarsın sizi, amına kodumun yobazı, faşist cart curt bilmem ne. eyyyyy kanzuk efendi eyyyy ssg efendi, ipini koparanı sözlüğe alıyorsun, tasması çözüleni sözlüğe alıyorsun, bir tık fazlalık uğruna ne kadar iq yoksunu varsa dolduruyorsun sözlüğe. ben adama onların aşısı varsa bizim de patates soğanımız var diyorum adam bana ohh ohh yahudiler dünyayı yönetiyor yobazlar diyor. evet kardeşim 5 aile var onlar. ironiden anlamayan nesile aşina değiliz. acilen sözlük kayıt şartına zeka testi getirilmeli.

    edith2: he bu arada "az nüfus olur öyle tabi" diyenler biraz da çin videoları izlesinler, çinde konserler bile verilmeye başlandı. mesele az nüfus değil sizin gibi beyin fukarası oranının toplum nüfusuna oranı düşüklüğü.

    edith3: ulan hala nüfus da nüfus diye mesaj atıyorlar. slovenya 2 milyon, slovakya 5,5 milyon, avusturya 8 milyon, çekya 10 milyon. bu ülkeler tabiri caiz ise amı götü dağıtmış bir haldeler, kapana kapana açılmayı unuttular. al sana nüfus.
  • heriflerde şekilcilik de yok aq. bizimkiler olsa manken oynatırlardı böyle bir şeyde.
  • 9 milyon nüfusu var ayrıca ülkedeki insanların çoğu eğitimli ve dünyaya entegre olmuş kişiler. bununda bir sebebi aslında az nüfusa sahip olmak ama tek sebebi değil elbette. o yüzden gayet normal.

    ilerleyen günlerde ingiltere, danimarka, isveç, norveç, isviçre, avustruya, avustralya'dan da bu gibi görüntüler göreceğiz.

    bunun yanı sıra türkiye, hindistan, orta doğu ülkeleri ve bazı latin amerika ülkelerinin bu hale gelmesi için daha zaman var.
hesabın var mı? giriş yap