• istanbul havalimanı'nın kanada merkezli uluslararası sivil havacılık örgütü (icao) tarafından incelemeye alınması iddiası.

    uçuş güvenliği noktasında incemeler yapacak olan birlik, gerekli görürse havalimanını uçuşlara kapatabilirmiş. böyle bir hadise gerçekleşirse dünyanın bizi kıskandığı(!) tescillenecek ve rant ile zerre alakası olmayan; halkımızın rahat, huzurlu ve en kısa zamanda seyahat etmesi için inşa edilen havalimanımız, dış mihraklar tarafından sabote edilerek milletimiz tekrar atatürk havalimanına mahkum edilmiş olacak.
  • iddialarla bu is olmaz orayi da kimse kapatamaz onu gececekler.
  • ay hadi inşallah.
  • mahkum edilmek demeyelim. zira avrupa'da ilk on da bulunan bir hava limanıdır.
  • acaba siyanürlü altın arama faaliyetleri bu konuyla alakalı mı? bu aq çocuklarının yüzüne paranoyak olduk her taşın altından yaptıkları piçlikler çıkıyor.
  • evet üçüncü havalimanı kötü yerde ,içinde rant döndü , seçim için erken açıldı tamamen katılıyorum ama siz nasıl vatan hainlerisiniz ülkenizin o kadar para gömdüğü projenin kapatılmasını diliyorsunuz. islamcı radikallerle birlikte laik aydın olduğunu iddia eden aslında olmayan komprador(yerel işbirlikçiler) diye tanımlanması gereken bir grup var. ikisininde azalarak bitmesi dileğiyle.
    edit: arkadaşlar ben orda kuralları sallamayalım annelerin evlatları kıyılsın demiyorum bu konuda çok mesaj aldım. söylediğim şey duygusal içgüdüler yerine mantıklı davranıp her türlü tedbiri alıp geliştirmemizdir. bu kişi bu limanı babasının parasıyla yapmadı.hepimizin vergileriyle yapıldı. yıkalım asalım parçalayalım demek kolay çözüm odaklı bişeyler sunmamız gerekli hepinize saygılar sunarım.
  • ulan tamam salakça bir yatırımdı, ardında rant kaygısı vardı, hesapsız kitapsız yapıldı, atatürk nefreti bile isimden dolayı ayyuka çıktı hepsinde sizlerleyim de;

    milyarlarca dolarlık yatırım yapılan böylesi önemli bir tesisin kapatılmasına ilişkin olarak "ay hadi inşallah" demek de direk vatansız olmayı gerektirir... inşallah ne göt lalesi!

    havaalanı güvenlik prosedürleri incelenir ve bir major güvenlik sorunu varsa elbette kapatılır.

    inşallah böyle bir şey olmaz demek başka...
    inşallah böyle bir şey olur demek başka...

    edit: entrynin başını okumadan kıçını okuyarak yazıyorsunuz... incelenecekse incelenecek kardeşim, elbette tehlikeli bir şey varsa kimseye sormadan onay istemeden kapatacaklar... bu apayrı bişey;

    ben bu kadar büyük bir milli servetin çöpe atılmasını içtenlikle arzulayan dalyaraklara yazıyorum lafımı. bu kapanma olayı yaşanacaksa yaşanacak bu başka bir kenarda duruyor, inşallah olmaz. elbette insan hayatının değerini hiçbir noktada hiçbir maddi çıta ile ölçemeyiz...

    ama bunu istemek, bu tesisin kapatılmasını istemek vatansızlıktır, hainlik olmasa bile kendini bu vatana ait hissetmemekle ilgilidir, bu ülkeyi hiç sevmemektir... siyasi falan da değildir, benim de ne olduğumu çok merak ediyorsan girilerim orada bakarsın...
  • parasından pulundan rantından ayrı olarak bir kaza riski varsa gerekli tedbirlerin alınması gereken yer. burada siyaset de para da işlemez. en ufak uçakta 100 e yakın insan var.
  • eğer bu dayılar havalimanını kapattığında hazine garantisi geçerli olmayacaksa ve kilidi vurup siktiredeceksek mükkkemmel bir şans olur.

    mantıken zaten adamlara sözleşmede “yap-işlet-devret” dedik. yapamamışsın aq diyemez miyiz? bence herkes mutlu olur *.

    öyle olmazsa fena.

    edit: iflas ederler garantör olarak kredileri öderiz diyen oldu. o durumda da çektikleri krediyi ödesek yine güzel. en fazla 4-5 milyara mal olmuştur.

    alacaklılar da ziraat vs olması lazım bir yolu bulunup süründürülür.
  • vatanseverlik bir avuç insanın rant kaygısı uğruna yapılmış bir yanlışı desteklemek değildir.

    istanbul'un 3. ve belki 4. hava alanlarına ihtiyacı yok değildi. pek ala bu hava alanları ulaşımı daha kolay yerlere de yapılabilirdi. insan sağlığı ve güvenliği daha fazla ciddiye alınabilirdi. "vatanseverlik" uğruna günahınızı vermeyeceğiniz insanlarla aynı masaya oturup "milli" çıkarımız nedir tartışılabilirdi.

    bunların hiçbiri yapılmadı.

    neymiş, milyarlarca dolar boşa mı gitsinmiş. ben ona boşa giden milyarlarca dolar yatırım diye bakmam, çar çur edilen birkaç milyar dolar daha oldu diye bakarım. eğer böyle salakça işler duvara tosladığında o işlerin sorumlularını gömmeyip arkasında birleşeceksek zaten burnumuz boktan çıkmaz.

    milletin vatanseverliğini sorgulamadan önce buralara çalışın, sonra konuşalım.
hesabın var mı? giriş yap