• itü'nün en geniş kapsamlı, bünyesinde sağlam müzisyenler barındıran müzik kulübü. son derece aktif olan bu kulübün aktiviteleri arasında salı akşamları toplantı sonrası ağaç ev'de bira içip langırt oynamak önemli bir yer tutuyor.

    bunun yanı sıra enstrüman öğrenmek isteyenler için piyano, saksafon, akordiyon, gitar, keman gibi çeşitli workshoplar veriyorlar. ayrıca itü med çimlerinde gitarla ortam kasmak isteyenler için akdeniz akşamları workshopı da açmayı düşünüyorlar *
  • bitmiş kulüptür. *
  • 1 senede, taksim'de mekanlarda etkinlik duzenleyebilen bir kulupten; instagramda tivorlu ismail videosu paylasan bir kulube donusmustur. batı muzigi derken, neye gore kime gore batı tabii *
  • vizyonu, bir şeyler çalabilen üç beş kişiyi taksimin vasat barlarında rockstarcılık oynatmaktan; bir şeyler çalamayan üç beş kişiyi, detone vokaller ve dandik etkinlikler eşliğinde popstarcılık oynatmaya evrilmiş, über vizyoner kulüptür. üstteki arkadaşın tanımı sağolsun, tıvorlu ismail'in batı müziğine dahil olduğunu da öğrenmiş olduk. smarter everyday!
  • son duyumlarıma göre bir şeyler çalamayan üç beş kişiyi, detone vokaller ve dandik etkinlikler eşliğinde popstarcılık oynatmayla sınırlı olan vizyonuna taksimin vasat pop barlarını eklemiş olan kulüp.

    ben sana taksimin vasat pop barlarında etkinlik yapamazsın demedim, ...
hesabın var mı? giriş yap