• --- spoiler ---

    black smoke a i$kence edilmesi, bülbül gibi ötmesi ve akabinde götünün kesilmesi ile sonuçlanacak dü$ü$. others ı, sonradan adaya inenleri falan filan saymıyorum bile dikkat ederseniz, çerez onlar.

    --- spoiler ---
  • - "jack bauer don't lost"

    (bkz: jack bauer facts)

    edit: bi allahın kulu da yanlış yazmışsın diye mesaj atmaz, anca kötüler. hayır ben de gördüm yanlış, ama sizi denedim :) değiştirmiyorum kötüle ulan!
  • comic alemlerinde pek sevilen evren caki$malarindan biri ya$ansa ve bir $ekilde jack bauer ustadimiz lost adasina du$se, bamba$ka tadlara ko$ar, 24 saatte adanin sirrinin cozulmesini, desmond'in penny'e kavu$masini, ben'in cemcuk agzindan cocuklugu dahil bildigi her $eyi dokulmesini, bakunin'in 24 defa olmesini (aslinda ilk defasinda olmu$tur de jack bauer spor olsun diye diriltir oldurur bu $erefsizi), kizina yapamadigi sert adamligi allahin belasi hobbit charlie'ye de yapamamasini, hurley'in 80 kilo vermesini seyrederdik.

    misal:

    ben: "i've told you everything i know, jack. i swear on my daughter's life."
    jack: "not good enough."

    sayid: "my name is sayid jarrah, i'm a torturer."
    jack: "my name is jack bauer and this is the longest day of my life."
    sayid: "baba buyuksun."
    jack: "where is the bomb, sayid?"

    locke: "do you know where you're going, jack?"
    jack: "i do." <telefonu acar> "chloe, i need satellite images of the island, send it to my pda."

    charlie: "jack, i'm tired."
    jack: "the only reason you're walking is because i don't want to carry you around."
  • jack bauer factsde belirtilmiştir.

    "while all those other people have been stuck for more than 50 days (so far), it would take jack bauer two hours to find his way off the island on lost."
  • böyle bir mevzu gerçekleşirse cep telefonu adada çekmeyeceği için skimin başını çıkar ordan jack bauer. biz bilmiyoruz sanki orayı göster, buranın şifresini kır, onu attır bunu düttür demeyi telefonla uyduyla bilmemneyle. bauer abimizin orda yapacağı hareket benjamin linus'un ağzını burnunu kırmak olacaktır, iş oraya gelirse de benjamin jack bauer'in kızından, gül memelerinden falan bahseder, biraz daha sopa yesede bauer'in aklına girip yırtar bir şekilde.

    --- spoiler ---

    ha ama 4. sezonda gemiyle adaya gelen o paralı askerlerin iflahlarını sikip gemilerini götlerine sokmak suretiyle işi çözmüş diziyi bitirmiş kızını kontrole gitmişti çoktan o ayrı.

    --- spoiler ---
  • gerçekleşmesi mümkün olmayan hadisedir.

    jack bauer lost adasına düşmez, içeriye sızar.
  • iki cambaz bir ipte oynamaz oldugundan bu adaya iki jack fazla gelecektir efendim. * *
    bu yuzden bauer kardesimiz dusmesin lost adasina falan. hem pda i olmadan bisi de yapamaz o.
  • tek başına çıkar mı bilmem ama yanına bir de michael scofield iliştirdin mi, 2 güne kalmaz tapagaz eve giderler.
  • gerçekleşmesi durumunda adada şu ana kadar yaşanan herşeyin aslında bir terör saldırısı planının bir parçası olduğuna bize inandırmaya çalışacak bir durum yaşanır.

    bu durumda jack bauer'a göre ilk ve en büyük şüpheli ıraklı said olur muhtemelen. jack bauer sayesinde diziye amerikan başkanı dahil (ne de olsa bauer kankadır bunların çoğuyla) yeni karakterler girer. jack bauer da cloey'i arayıp uydu bağlantısı yaptırarak adanın yerini tespit ettirmeye çalışır.

    adada birisi "jack" diye seslendiğinde hem jack shepherd hem de jack bauer aynı anda "ne var" diye cevap verirler, sawyer'ın bu ikiliyi keklemesi kaçınılmaz olur.

    ama en çok kafamı kurcalayan soru şu: acaba sawyer jack bauer'a hangi takma adı takar? "telaşlı ses" mesela.
hesabın var mı? giriş yap