• az önce twitch'de açıklamıştır.

    "abi o önergeyi biz verdik, o iş öyle değil"
  • nerede cıkarsa basını alır benden :)
  • on altı milyon aboneli enes batur karşısında şansı yoktur. z kuşağı olarak enes abi'yi meclise sokacağız.
  • beyan ediyorum, hangi partiden olursa oyum o partinindir.

    edit: bağımsız olursa şayet, (ki yayını izlemedim ama muhtrmelen bağımsız aday olmayı düşünüyordur) antalya'da olmadığım için oy veremeyeceğim ama kalbim onunla. yürü be evren lord'u kim tutar seni...

    boomer götü yalayan çomarlar nasıl da üşüşmüş hemen*
  • evet türkiye yatmış yere bekliyor bi tekme de ben atayım demiştir. paraya doymadılar. oyları da poll açsın oradan verelim.

    önce internetteki geçmişini temizlemeli insan. ben mecliste beni temsil edecek insanın arkadaşına ana bacı girmemiş olmasını, yeni doğmuş bebelere şaklabanlık yapmamış olmasını isterim. oy kullananlara bakıyorum mecliste tiktok yayını açıp dans edecek ilerde vekiller. öyle başa böyle tarrak

    olan ayrı olması gereken ayrı. olan gördüğünüzdür olması gereken herkes için uygun olan gerçektir soyuttur bi düşüncedir. bu adam oy alır da seçilirse elbette parlementoya girecek. peki olması gereken bu mu ? siz söyleyin. sizin adınıza karar alacak ve sizin hayatınızı etkileyecek bir insan nasıl birisi olmalı ?

    edit: kendisinin aylık 10 bin civarı abonesi var. bazıları 3. seviye abone onlardan daha yüksek kazanıyor ama biz 1. seviyeden yani 2.5 dolardan hesaplayalım. net abone sayısını bilmiyorum. 10.000x2.5 dan 25 bin dolar sadece abone geliri var. reklamıdır, ajansıdır osudur busudur onları kamuya açmıyor zaten zeytinyağına ekmek banan alçakgönüllü anadolu çocuğu yayıncılarımız. adamın hesaplayabildiğimiz sadece abonelik aylık geliri 200.000 tl yi geçiyor. bağışları da diğer sözleşmeleri de siz ekleyin.

    onların diliyle “devamkeeee”. ağlanacak halimize gülmeye devam edelim ve okuldakiler de dirsek çürütmeye devam etsin.

    eleştirinin ana özeti: antik çağlarda, feodal çağlarda kralı eğlendirmek için önüne komiklikler yapan şaklabanlar çıkardı. hiçbir zaman da ülke yönetiminde söz alamadılar çünkü alabilecek adamlar değillerdi. twitchtir o dur budur buradan büyümüş ve büyürken çok da önemli bir iş yapmamış insanların o koltuklara oturmaması lazım. o koltuklara oturmaması gereken insanlar geçmişte oturduğu için bugünleri yaşıyoruz. ve çok da eminim bu adam çok güzel işler yapar o koltukta!

    edit: sümüklü troll bebeleri özelden ne ana bıraktı ne bacı. sırf bu destekçileri bile böyle adamları ciddiye almamak için sebep.
  • mantıklı hareket.

    her türlü girişkenlikten sonra milletvekilliğine göz kırpmıştır. kitle de var hali hazırda. şu anki vekillere bakarak da bir denemek lazım demiştir.*

    yalnız ortada kanye west gerçeği de var.

    "parti kur oy verek reiss" "... beton yetmez" diyenlerin gazına gelme de. sonra ekşi acımazz, ömür boyu geçer dalgasını. .
  • "chat bu oylama ne böyle ya :s?"
  • adettendir.

    (bkz: jahrein kim amk)
  • seyircilerinin yarısı 2023'de kendisine oy verse yılların siyasilerinden fazla oy alacaktır.

    100. senenin edgelord kişisi
    zaman geldi çattı gel jaho oğlan
    bu bozuk düzenden artık usandık
    sen bula bir çare bul jaho oğlan

    kabul edenler? etmeyenler?
    olur gibi...
  • muhalefet calisiyor. her kesimin sevecegi boyle genc influencer'lari toplayip siyasete yonlendirmeye baslayacaklar herhalde. baktilar genclik bunlari takip ediyorlar. valla jaho fena birisi degil de biraz daha siyaset bilimi ve psikoloji falan okursa iyi olabilir yoksa bu bilgiyle ve sokak siyasetiyle ben mv olmasini istemem erdogandan farki kalmiyor. bir de meclisdeki akp ve mhplerle nasil bas edecek onu da cozerse, okey cb bile olur bu gazla.
hesabın var mı? giriş yap