• eurovision'da yarışan şarkıları defalarca dinlemiş olmama rağmen hala neden birinci olamamış olduğunu anlayamadım şarkı. melodi , gösteri muhteşemdi. benim kulağıma çok iyi geldi en azından.
    ha ırk meselesini öne sürerek beğenmeyenler antipatik yaklaşanlar varsa eurovision filan izlemesinler zaten ..müzik evrenseldir ..müziğin olduğu yerde ırk,din vs. yoktur. dileğimiz hiçbir zaman böyle bir ayrımın olmaması tabi ama o kadar mükemmel bir dünyada yaşamıyoruz di mi ?
  • süper derecede lezzetli bir melodiye sahip şarkı. bizzat kendimden biliyorum, insanı en fena anlarında bile canlandırabilitesi mevcut. ilk başlarda çok dalga geçtim " tello gider, can gider " falan diye ama şimdi hastasıyım efendim.
  • anush inga arshakyan kardeşler'in
    azerbaycanlı besteci tofiq guliyev'in,
    "naxcivani" adlı parçasını araklayıp, temposunu da biraz düşürüp,
    adına da "jan jan" deyip eurovision'a katıldıkları da iddia edilen parça.
  • kanımca bu seneki eurovision'un* en özgün parçasıdır. güzel bir yorumla söylenen, akılda kalıcı melodisi ve yöresel ezginin iyi yedirildiği bir şarkı çıkmış ortaya. bravo anush inga arshakyan kardeşlere.
    not: anush ile anuşabur'un arasındaki benzerliği bilen varsa ve mesaj atarsa sevinirim..
  • cidden eurovision'ın en eğlenceli parçalarından biriydi. insanın keyfini müthiş yerine getiriyor
    "sister here we go" diye bağırıp tekrar nakarata döndükleri yer de, en havaya sokan noktası.

    eurovision'ın benzer yapıdaki, eğlendirip coşturan diğer parçası için (bkz: always)
  • seğrettiğim andan itibaren kulağıma hoş gelen bir o kadar anlaşılır, eğlenceli inga & anush kardeşlerin söylediği şarkı, gönül isterdi ilk üçte olsun, oylama herzamanki gibi politik bir şekilde oldu, hakedenler daha alt sıralarda kaldı, türkiye, fransa, ermenistan gibi.
  • hakkı bariz bir biçimde yenmiş eurovision 2009 şarkısıdır.. hayret vallahi..
  • etnik öğelerle popüler müziğin gayet de güzel harmanlandığı şarkı. bizden de birşeyler var bu şarkıda, ırkçılık yapmanın alemi yok. belki hak ettiği yerde bitiremedi yarışmayı ama olsun, ben sevdim kendilerini.(teselliye gel. onların da çok umrundaydı.)
    klibinde de insanlar çok güzel sağa sola sallanıyorlar lan.

    http://www.youtube.com/watch?v=uf9bcovbwfm

    ayrıca klipte 2:06-2:07 görünen kızı bulup getirene 100 bin lira veriyorum. bu kadar da manyağım. *
  • eurovision' da benzerlerini daha çok görmeyi umduğum şarkı. diskonun, metalin ne işi var ülkelerin yarıştığı bir yarışmada hiç anlayamadım. halbuki bu yarışma, etnik öğelerle popüler kültürün harmanlandığı bir yarışma olmalı.

    misal aynı sene hadise de kendince bir şeyler yapmış; ama oryantalist olmanın ötesine geçememişti. o bağlamda ermenistan' ın jan jan' ını daha bir "bize ait" hissediyorum.

    gerçi bunu yapıp da kazananlar var, yok değil. everyway that i can de böyleydi mesela, geçen senelerde yunanistan' ın enfes bir opa! sı vardı.
  • her yani pare pare can can gibi duyulan nakarata sahip şarkı.
hesabın var mı? giriş yap