• istismar sineması , korku ve female fatalı oyuncular zirvede değildir, ama sonuçta koku filmi klasiği değil.

    not:izlerken şunları hatırlaylım hostel ve saw serisi ile istismar ve slaugther house akımı zirve de oynuyordu,herkes daha fazla pay için bir birine girdiği bir dönemdi.

    not:benim şahsi görüşüm megan fox oyunculuğu kötü olan bir aktör üstüne ,senaryo kötü oluşu ve süzgeç gibi boşluklar ile dolu oluşu ortalama altı tutmuştur.
  • cola ile iyi giden film, uzun metrajı eh işte.

    https://www.youtube.com/watch?v=u00iwrwffsu
  • dusuk beklentiyle seyredilebilecek b tipi ergen filmi. amerikali genc seyirci kitlesi icin yapilmis oldugundan oturu surekli cinsellikten bahseden, donemin stereotipleri ile ucundan dalga gecen, komedi unsurunu bogmasin diye cok kanli olmayan, kucukler de seyretsin diye sinirli ciplaklik olan bir film.

    --- spoiler ---

    kutuphanesinde seytan ayinleri ile ilgili tum detaylara sahip bir okulda okuduklari icin de cok sansli olduklarini dusunuyorum.
    --- spoiler ---
  • hayatımda izlediğim en boktan filmler listesinde birinciliğe birden yükselen lanet olası film. yaparken kimse mi demedi bu işte bir bozukluk var diye? megan görücez dedik elimiz boş bitirdik hale bak!
  • 31 patlatmak için izlenecek film değil sayın cis erkekler amacınız buysa önermem.
    ortaokulda okurken izleseydim bayılırdım, lisede de keza çünkü biz bu şeytanlarla yaşadık ve öğreticiydi.
    şimdi bu ilginç filme hot girls hooking up sahneleri izleme umuduyla gelen erkek izleyiciye (cis erkekler olduğunu varsayıyorum okuduğum yorumlardan yola çıkarak ): umdukları male gaze'i değil de buldukları ergen erkek etiyle beslenen lezbiyen cheerleader biraz dumur etmiş olacak ki anlaşılmamış. zamanının ötesinde ve dahice bir senaryo olduğu görüşündeyim. ayrıca estetik ikonik sahneleri de vardı.
    feminist sinemanın adından bahsetmeye bile yeni başlanan tr de bu filme bok atılması beklendikti.
    bir kadın olmanın yolu o korkunç ergenlik çukurundan geçmekti ve emin olun şeytanın fiziksel haline dönüşmese de şeytanı ağlatacak en iyi arkadaşlarım oldu. bazılarını hayatıma aldığım için, bana yaşattıkları travmalar için küçücük de olsa pişmanım ama cehennemden geçip cennete varmak gibi bir ilahi komedyaydı :d.
    velhasılkelam. biz şeytan kızlar hakkında güçlü, hem tatlı hem üzücü, hem fazlasıyla absürt hem yer yer gerçek duygularla yazılmış, iyi yazılmış bu eğlenceli filme puan 9/10. o da yanlış zamanda yayınlanmanın talihsizliğiyle kötü pazarlanmasından dolayı. birkaç seneye kült film kategorisine gireceğinden eminim hatta bazıları için öyle bile.
    her neyse lütfen bu kadar yargılayıcı olmayın ve bir şans verip izleyin. ve bilmediğiniz, anlamadığınız işlere bok atmayınız.
    sevgiler :)
  • burada gömüldüğü kadar kötü olmayan film.
  • saçmasapan falan değil gayet eğlenceli filmdir. bu ekşicilerin kötü dediğini izleyin, iyi dediğinden uzak durun. bir kere bile şaşmaz. amk eleştiriye bak “sifona bakın daha çok keyif alırsınız.” sakin ol reis, bu ne nefret amk. bu avellerin çoğu da filmden bir bok anlamamış, anlamadığını da anlamamış, eleştiri getirmeye çalışıyor aklınca. çok sağlam espriler var. eğlenceli bir film. bok atanlar dublaj izleyip esprileri anlamayan tipler. göndermeleri anlamak için biraz ingilizce bilmek gerekiyor. film başlıklarına genelde yazmam da filmi ne beklentiyle izleyip de gelip yönetmen ananıza sövmüş gibi bu kadar nefret dolu yorumlar yapıyorsunuz amk? sponsor mu oldunuz, ender bulunan bir kopyasını dünyanın parasını vererek mi satın aldınız, ne gibi bir beklenti içine girdiniz de bu kadar sinirlendiniz? kaçak siteden, beleşe izledin beğenmediysen kapa git, sanki atom parçalayacak da zamanı zayi oldu haspanın.
  • gayet eğlenceli bir gençlik-vampir filmidir. vampir eserlerine özel ilgisi olanlar için görülmeye değer olduğunu düşünüyorum.
  • iyi niyetine rağmen "megan_fox_opusuyor.mp4"ten ileri gidememiş film.

    --- spoiler ---

    filmdeki popülerlik kazanmak için kurban veren müzik grubu fikri elyse pahler cinayetinden esinlenilmiş.

    --- spoiler ---
  • ilk izlediğim 12 yaşından beri ana karakterin ikonum olduğu film. doğru yoldayım <3
hesabın var mı? giriş yap