• kendisini ilk olarak canlandıran brenda dickson, bir mimik üstadı idi. saniyenin onda biri dahilinde kaşı gözü ayrı oynardı (ne hafıza varmış bende de hocu)
  • brenda dickson, deborah adair ve jess walton tarafından oynanmış dizi karakteri. işin ilginci jess walton hastalandığında birkaç günlüğüne şimdilerde gloria'yı oynayan judith chapman tarafından oynanmış...

    öff dizi de devam ediyo hala, yeter be.
  • bu kadın bir ara muradına ermiş, john abbott'la tekrar evlenmişti. dizide güya catherine ve john'la yaşıttı ama zımba gibiydi maaşallah, ne kırışık, ne menopoz belirtisi ne bir şey. halbuki eski (yok yeni. sonra eski. eski?) kocası yaş yetmiş iş bitmiş modunda takılırken, başka bir erkeğe (kimdi hatırlamıyorum) "kadınlığımı yaşayamıyorummmm, kadın olduğumu hissetmek istiyorummmm, coan bana kadınlığımı hissettiremiyorrr, sen hissetttirrrr" diye bir sarılışı vardı ki hem jess walton'u hem de seslendireni tebrik etmemek elde değil; senelerce kabuslarıma girdiniz ulan! cill misin ebıt mısın nesin, bir nesil senin yüzünden kadın olmaktan korkan kızlarla büyüdü. jess ablamın mimik hocası kimdi bilmiyorum ama allah onun da cezasını versin.

    (altın kızlar'daki sophia'nın platin sarışın versiyonu catherine chancellor'un da bu konudaki rolü büyük, hakkını yememek lazım. o da bir jigoloyla mı ne evlenmişti. sen ortaokul çocuklarına bu diziyi izlet, sonra da yaşlanmaktan korkmayan olgun nesil bekle. gerekirse tüm midichlorianlarımızı sithlere satarız be?)

    edit: dizide sonradan catherine'nin kızı olduğu ortaya çıkmış. yani şu yaşımdan sonra bana bu travmayı da reva gördünüz, ben de senarist olmaya karar verdim. sağlıklı yeni nesiller için el ele.
  • --- spoiler ---
    katherine'in kızı olması sebebiyle, katherine ile yaşıt olamayacak dizi karakteri.

    2003'te katherine'in kızı olduğunu öğrenmiş, bu ilişkiden dolayı jill'in oğlu billy ile, katherine'in torunu mackenzie evlenmekten vazgeçmek zorunda kalmışlar çünkü kuzenlermiş.

    http://en.wikipedia.org/wiki/jill_abbott
    --- spoiler ---
  • nedense bana son yıllarda eski formunu kaybetmiş gibi gelen yalan rüzgarı nın kötüler kraliçesi. eskiden ne oyunlar oynardı, ne entrikaları vardı, hepsini yazmayayım...artık tahtını sheila'ya kaptırmış gibi gözüküyor.

    (bkz: sözlükteki jill abbott hayranlığı)
  • bu hikayeyi anlatan ses ile jill’i seslendiren kişi sanırım aynu kişi:

    hikaye:

    https://youtu.be/_ejxu4qmsew#t=9

    jill:

    https://youtu.be/osuhnkdaw-w#t=237

    (dikkat edin diyen kadın, ilerleyen saniyelerde birkaç kez daha konuşuyor...)

    bence iki ses aynı kişiye ait. ama seslendiren kişinin adını bilmiyorum. nedir?
hesabın var mı? giriş yap