• biricik atlantamızın yüz karası olan basketbolcu. yokluğunda takımımızın pek de zorlanmadan aldığı galibiyetler tesadüf mü? ölse yerine 10'ar milyondan 2 guard getiririz ve gücümüze güç katarız. ne olur lan, ölsün bu adam. çok mu şey istiyorum?
  • arn tellem'ın menajerliğini yaptığı shooting guard.

    (bkz: wasserman media group)
  • kendisi [ve bülent ersoy heybetinde ki kontratı] takasla brooklyn'nin yolunu tutmuştur.bu takas sonucunda jordan williams-johan petro-deshawn stenvenson[sign and trade]-jordan farmar-anthony morrow, atlanta'ya geçmiştir.
  • bu adam sayesinde "takas edilemez kontrat" miti yerle bir olmuştur. gerçekten, bu kadar devasa bir kontrat bile(fiyat performans oranı yerlerde sürünmekteyken) takas edilebiliyorsa, nba'de takas edilemez kontrat yok demektir.

    artık ligde ne kadar az sg yetiştiğini bildiğimiz için şu an daha anlaşılabilir gibi gelse de kontratı, o paraya kimse bu adamı takımında istememeli. hele hele yeni cba kuralları dahilinde..

    nets'e bol şans dilemekten başka çare yok, umarım oynadıkları bu kumar tutar..
  • devasa kontratıyla birlikte brooklyn nets'e giderek dwight howard'ın nets hayalini suya düşürmüştür. artık howard'ın nets'e gitme ihtimali kalmadı. hatta bu takastan sonra cap'i boşalan atlanta'ya bile gidebilir söylentileri çıktı.
  • gidişini öğrendiğim an sevinçten hüngür hüngür ağladığım kan emici. ulan ne çektik senden be. şu da var; şimdi görün siz atlanta'yı diyemiyorum. zira bizim koç veteran seviyor, korkuyoruz...
  • kendisi overpaiddir ama kesinlikle overrated degildir. kendisini overrated olarak goren adam basketboldan fln anlamiyordur. cok yonlu ve cok saglam bir 2 numaradir. ızledigim kisalar arasinda post-up hareketi en efektif olanidir. ki zannimca oynamis oldugu post-up hareketi ligdeki uzunlarin cogunda da yoktur. ornegin ligin su anki en iyi pivotu konumunda bulunan dwight howard senelerdir boyle bir post up oyunu gelistirmeyi becerememistir. kobe ve lebron'un yaptigi en ufak bir post-up oyunu hemen haber olurken, her ne hikmetse bu abimizin yaptiklari gorulmez.

    kendisin bedeviligi; bir, son donemin en bos beles ise yaramaz takimi olan atlanta'nin uzunca bir donem bir parcasi olmasidir. son donem icin konusuyorum,nba'da potansiyalini bu denli heba etmis baska bir takim yoktur. ıki, kendisine yillik 25 milyon dolarlik deger bicen akilsiz atlanta menajeri rick sund'dur.

    ıs bu 2 sebepten oturu kendisi pek sempatik gelmemektedir insanlara.

    rashard lewis denilen yiyiciyle uc asagi bes yukari ayni kontrati alip (o da baska bir akilsiz gm otis smith'in marifetiyle olmustur), imza attiktan sonra saglam oyununa devam etmistir. 20-25 milyon dolarlik oynamasa da, ki onu zaten daha oynarken hall of fame olmasina kesin gozuyle bakilan cok istisnai adamlar oynuyor, parkeye 15 milyon dolar degerinde oyun koymustur. ayni kontratlarin adamlari olan ne gilbert arenas gibi cin ligine dusmustur ne de rashard lewis gibi buy-outlarin adami olup 10 dakikalik bench oyuncusuna donusmustur. hala aslanlar gibi oynamaktadir. ki o fahis kontrati aldiktan sonraki 2 senede de all-star secilerek zaten kalitesini gostermistir. kendisini antipatik hale getiren sey kontratidir oyunu degil.

    post-up oyununu pek seven bir basketsever olarak; bu hareketin kendisi gibi bir 2 numaradan gelmesiyle, kendisine tarafimdan buyuk bir saygi duyulmaktadir ve kendisinin oynamis oldugu oyun da gayet keyifle izlenmektedir.
  • kaan kural'ın tabiriyle paul pierce'ı imana getirmiştir. ahaha hakkaten af dileme pozisyonuna gelmiş pierce.
  • istikrarlı olabilse nba'in en iyi skorerlerinden biri ama işte sorun istikrar meselesinde.

    az önce 76ers'a önce hücum süresi biterken el üstü bir basket attı, bununla yetinmedi hemen devamında üç sayı çizgisinin bir adım gerisinden 11 saniye varken bir şut daha soktu, bununla da yetinmedi bunların ardından 3. çeyrek biterken üç sayı çizgisinin iki adım gerisinden bir şut daha soktu. bakalım alevi sönecek mi.
  • chrish bosh'ı bitirmiştir: http://www.ajansspor.com/…kina_cevirdi_31_ocak.html
    izlerken oooooovvvvvv diye bağırmamak elde değil.
hesabın var mı? giriş yap