• hoşsohbet, bilgili, kültürlü ve aynı zamanda yukarıda ki arkadaşın da söylediği gibi ince mizahı ve tespitleri bulunan yazargil.

    (bkz: bira içmelik arkadaş veritabanı)
  • bir boktan haberi olmayan çakma su solcusu.

    büyük ihtimalle annesi buna oğlum memur ol, istanbul’un sikik yerlerinde çürüme demiş, bir de memur kuzenini örnek göstermiş.

    bu da posta koyup özel sektörde tasmalı olmayı tercih etmiş. şimdi altında kilometresi 120 bine gelmiş maksimum b sınıf bir araç, yarak kürek suriyeli, afgan dolu bir semtte bodrum katına beş altı bin kira veren ve mutlaka sidik kokan bir ev arkadaşı olan ardahanlı ama kendisini istanbullu sanan bir obez.

    tabi memur kuzen evi, arabayı almış, çoluk çocuğu yapmış, devletine hizmet eden bir memur olmuştur. bu da uzaktan kuzeni izleyip izleyip içine atmış, nerede memurlarla alakalı başlık var koşup aptal saptal yazılar döşüyor. tutmuş bir de mesaj atmış, sanki bana elon musk… yok istediğim şehirde yaşarım, memur van’a gidiyor git diyor kalıyor, kars mars yazmış, ne dediği de belli değil tavuk dönercinin. aklını iyice yitirmiş kalitesiz ürün tüketmekten.

    hoşsohbetine enlemesine gireyim, hazır gıda tüketmekten beyni hala öğrencilik yıllarında kalmış, bir memur bile olamamış gelmiş burda ahkam kesiyor özel sektör falan diye.

    ne demişler? insan eşek oldukça semer vuranı çok olur, tasma da oluyor işte yeri gelince.

    bunun gibiler olacak ki bizim kurumlarımız kâr etsin, bunlara bir macbook ver, starbucks’da haftada bir kahve içecek kadar maaş ver, bunlar kendisini parlak zekalı bulunmaz hint kumaşı zanneder.

    edit: aman aman, üniversite mezunu olmuş ama hala anasına babasına yük olan, bir köyde ikamet eden, köy evini de müstakil villa olarak tanıtan bir ergenmiş, neyse dursun burada. bir de ekonomi, kripto falan yorumlamış. sabah kalkıp babasından harçlık alan 26-27 yaşındaki biri için oldukça iddialı.

    kıps.
  • yazdığım entryi neresiyle okumuşsa, anlamamakla kalmayıp farklı bir bakış açısı getirmiş ağzı bozuk cahil terlikçi.

    benim yazdığım entry: (bkz: #151117423)
    cahilin cevabı: görsel
hesabın var mı? giriş yap