• şimdilerde park shin hye ile birlikte heartstrings adlı dizide oynayan c.n. blue vokalisti. bakmalara doyamaz insan, pek hoş.

    her ne kadar bir lee min ho, bir jang geun suk değilse de, koreye yerleşme sebebi olabilir başlı başına.
  • comfort song'la ne kadar pamuk gibi bir sesi olduğunu kanıtlamıştır sanırım.
  • kore dizilerine nedensiz bir antipati besleyen beni you're beautiful'daki kedi canını halleriyle kendine ve korean drama illetine hasta eden şahıs.
    bazen de ona bakarken gözümün önüne ilhan mansız geliyor, irkiliyorum.

    edit: yok arkadaş, sanırım kendisi için zamanında ırkımın yaptığı göçü bireysel olarak geri alıcam. niye geldik biz buraya ya!
  • snsd'nin seohyun'uyla birliktelermiş yalnız. hatta evli oldukları bile iddia edilmekte.

    yaslardayız.

    edit: neymiş öyle hemen gaza gelip entry girmemek lazımmış. şimdi canlar, korede we got married diye bi program var. ünlüler böyle eşleşiyor, baya da uzun süre evli gibi yaşıyolar falan. bi tuhaf yani. bu iki çift de orada evli gibi yaşamışlar 2010-2011 arasında. sonra iki grubun programları uymamış çıkmak zorunda kalmışlar. gerçek hayatta çıkıyolar mı bilemedim, emin olamadım şimdi.
  • 89 doğumlu yakışıklı koreli şarkıcı/aktör. you're beautiful ve heartstrings olmak üzere toplam iki dizide oynamıştır yanılmıyorsam.

    bakarken insanın içi gidiyor ya la?
  • hem müzisyen hem de oyuncu olan başka bir koreli daha. son dizisi future's choice ile de oyunculuk yeteneğini baya geliştirmiş görünüyor.
  • ilk olarak you're beautiful dizisiyle ilgimi çeken, genelde esas adamları seven biri olarak bu dizide ona kanım ısınmıştı nedenini hala bilememekteyim ayrıca. sözlükte de belirtildiği gibi karakteri ji hoo karakterinin tıpatıp aynısı olsa da ji hoo'yu soğuk bulan ben shin woo'da aynı soğukluğu hissetmemiştim.. sonra gördüm ki benim gibi düşünenlerin sayısı azımsanmayacak olmalı ki you're beautiful'da kavuşamadığı esas kızımızla heartstrings isimli diziyi çekmişler. ve iyi de etmişler. dizide baya bir sert mizacı var ve bu da beni kendisine daha çok çekti sözlük. cnblue'nin solisti olduğunu zaten biliyordum derken entry bambaşka yerlere doğru yol alıyor lafımı kısa keseyim, sözün özü yakışıklı, yetenekli, sempatik güney kore'li aktör, şarkıcı ve söz yazarıdır bir de çok güzel gitar çalar. on parmağında on marifettir.
    edit:sözlük çok da güzel piyano çalıyormuş bu yakışıklı oğlan.
  • heartstrings dizisini iki kez izlememe neden olan kişi. narsist prensten son derece ilgili birine dönüşmesi çok iyiydi. müzisyen olması da artı bir özelliğidir.
  • son günlerde hisse manipülasyonu skandalına ismi karıştığı için savcılık tarafından soruşturma altına alınan koreli idol. suçu ispatlanırsa 10 yıl hapis veya çok yüksek miktarda para cezası söz konusu. inşallah oppanın başına bir şey gelmez. ama aklanmazsa vay haline.çünkü parasını verse kurtulsa bile koreli nsanlar bu tür skandallara adı karışan ünlüyü affetmiyor. müzik ve oyunculuk hayatı bitebilir. durum vahim.

    edit: 30.06.2016 itibari ile yong hwa soruşturmadan aklanmıştır ve ceza almamıştır. ancak cnblue nun bir diğer üyesi lee jong hyun ise yaklaşık 173.400 usd ceza almıştır.
hesabın var mı? giriş yap