• cenaze kendi cenazesidir. cenazesini istediği yerde, istediği şekilde namazını kıldırır, istediği yere de gömer.

    isterse tek başına cenaze namazını kılar, isterse halkın da gelmesini ister. isterse oraya hiçbir siyasetçiyi de sokmaz.

    size soracaktı sanki kimin yanında namaz kılıp kılmayacağına.

    edit: entry'deki bir yer başlığın ilk entry'sine bakılarak yazılmıştı fakat sonradan dikkat ettim ki ilk entry'i yazan kişi öyle bir insan değilmiş hatta sonradan da ilk entry'i editleyip ironi olduğunu yazmış. ben de düzelttim.
  • ulan ironi yapacam diye boku çıkmış entry'nin. anlayamadım tam olarak ne dediğini, o yüzden yorumsuzum.

    edit: ilk entry sahibi arkadaş daha sonra eklemiş ''ağır ironi içerir'' diye. yanlış olmasın.
  • önce klasik ensonhaber çarpıtması sandım. konuşmaları duyamıyoruz ama görüntüleri izleyince özellikle emniyet müdürünün jest ve mimiklerinden haberin gerçekliği anlaşılıyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=2wmdbr8dcoi

    görüntülerde kendisi de gazi olan, şehidin eşi kemal kılıçdaroğlu'yla cenazede yan yana düşüyor. şehit eşi diğer yanındaki emniyet müdürüne eğilerek, bir şeyler fısıldıyor. emniyet müdürü şöyle bir o tarafa bakıyor ve babacan ifadelerle "aman oğlum, tamam oğlum" diyor, sakinleştiriyor. ama şehit eşi, kemal kılıçdaroğlu'nun yanında durmak istemeyince emniyet müdürüyle yer değişiyorlar en son olarak.

    bunda kemal kılıçdaroğlu'nun terör saldırısının yaşandığı gece terör suçlularını ziyaret etmeleriyle övünmesi kadar, cumhurbaşkanının kılıçdaroğlu'nu alenen hedef göstermesi de etkilidir.

    ülke ne hale geldi...
  • sanki insanları bu hale getiren kendileri değilmiş gibi bir de başlık açıp, yorum yapıyorlar.
    aç kardeşim, aç, manyak ettiniz milleti...
  • mhp'nin, akp'nin de gittiği cezaevleri ziyaretinin recep tarafından çarpıtılma meselesidir. kılıçdaroğlu'ndan kaçtığına göre 290 tane operasyon talebine izin vermeyen recep'in boynuna sarılsın.
  • hakan fidan'ın boynuna sarılmak içindir.
  • bu kadar atv - a haber - beyaz tv izleyince beyin yanıyor tabi.
  • ben edirneliyim. şehidimiz üzerinden siyasi mesajlar vermek istemiyorum ama gireceğin entryi sikeyim kardeşim.

    (bkz: troll olmak için gerekli olan zeka seviyesi)
    (bkz: sözlükten silinmesi gereken entryler)
  • acısı acımızdır, yaptıklarının mazur görülmesi gereken şehit eşi.

    şehit eşinin yaptığı mazur görülmelidir, muhtemelen bu ülkedeki aptal algı yönetimine o da ayak uydurmuş, öyle bir algı yönetimi var ki yarın pkk ile tekrar görüşmelere başladığında chp tekrar barış istemeyen parti haline dönüşecek, yukarıdaki gibi algı yönetimini sosyal medyada yürüten kişiler de hemen buna destek verir hale gelecek. öyle bir ülkede yaşıyoruz ki sosyal medyada ya da yazılı medyada aldıkları 2,000-5,000 tl'lik maaşlar için bugün beyaza siyah diyen, vatanı satan ve tek adama biat eden insanları görüyoruz, sonra vatana ihanet eden kemal kılıçdaroğlu oluyor.

    algı yönetimi konusundaki akp'nin yönetimi barış sürecinde mhp'yi yalnızlaştırmaktı ki bunu baya becerdiler de, mhp o dönemde ne dediyse barış istemiyor bunlar dendi (şu anda mhp'nin dediğine geldiler), şu anki savaş döneminde ise chp ve hdp marjinalleştirilmeye çalışılıyor ki bunu hdp için %100 becerdiler, daha 1,5 sene önce türkiyeli olabiliriz diyen partiyi, partinin içindeki aptal üyelerle birlikte çok güzel marjinelleştirdiler, bunu şimdi chp için yapmaya çalışıyorlar, şehit eşine lafımız yok ama be vicdansız adamlar, yukarıdaki gösterdiğiniz tepkiyi barışı savaşı iktidar için kullanan iktidar sahiplerine bir kez gösterdiniz mi, bir kere olsun biz niye ölüyoruz dediniz mi?
hesabın var mı? giriş yap