• toplum baskısı yemiş ve bir o kadar da parası olduğu için konuşan gereksiz insandır.
    hayır sen kime neyle artistlik yapıyorsun diye de sorasım çok gelir.
  • kibar bir insandır. lümpen falan da değildir.

    kadınla hesap paylaşmamanın kadının ekonomik durumu ile ilgisi yoktur. bu bir adab-ı muaşeret kuralıdır.
    bunu hakaret olarak gören kadının kanımca özgüven eksikliği vardır.
    şahsen aramda duygusal bir bağ olmayan biriyle dışarı çıktığımda da hesabı kendim ödemek isterim. bu beni yücelten bir davranış değildir. egomu da tatmin etmez. kadını da küçük düşürmez. daha herhangi bir arkadaşımın da bu duruma ses ettiğini görmedim. her şeyden önce centilmence bir davranıştır. isterseniz eski kafalı deyin ama.. kadınların eli ayağı tutmuyor mu ki, arabanın kapısını tutuyoruz, mantolarını tutuyoruz veya bir yerde oturmasına yardımcı olmak için sandalyelerini çekiyoruz?

    bununla artistik, ego, escort, hakaret gibi kelimeleri nasıl bir arada düşünebiliyorsunuz hayret ediyorum..
    kanımca son derece nazik ve olması gereken bir davranıştır. ayrıca beğenmeyen, yemeğe oturmadan önce "bu sefer ben veriyorum" diyebilir. masada, üç kuruşun hesabını yapan üniversiteli gibi davranmaya gerek yok; her cepten para çıkacak, üstü gelince bölüşülecek. her şeyden önce çirkin bir görüntü.

    bunu "seni paramla ezerim" olarak algılayacak kadından da uzak durunuz efendim. henüz çözemediği şeyler vardır içinde ve yarın hepsi size geri dönecektir..

    son olarak; şahsen bir hanımefendiyi (zorunlu haller dışında) tuvalet kapısında elimde manto, çanta ve bilumum aksesuarla beklemektense hesabı ödemeyi tercih ederim. zira böyle bir hareket erkeği aşağılamıyorsa, benim hesap ödemem sizi hiç aşağılamaz.. o ne eğreti bir durumdur öyle..
hesabın var mı? giriş yap