• sakın ha , sakın fedakarlık yapmayın . annesi olmayın adamın . ne kadar çingene olursanız , ne kadar delirtirseniz , ne kadar yeter ulan dedirtirseniz o kadar iyi. siz iyi olunca , fedakarlık yapınca adam ay ne melek kadın canımm demeyecek , ben mükemmel bir erkeğim eşşek gibi yapacak bu yapıyosa diğerleri de yapar , zaten elimde bu salak beni unutamaz diğer hatunları da işaretleyeyim diyip uzayacak .
    vermek yasak , sadece alacağınıza odaklanacak gerekirse verir gibi yapacaksınız , ama hep alacaksınız. en azından adam siktirolup gittiğinde elinizde aldıklarınız kalacak . kapiş?
    ha siz beni dinlemezsiniz , ben de dinlemezdim yerinizde olsam . kıçınıza tekmeyi yediğinizde dönüp bi daha okursunuz artık ne diyeyim
  • bu başlık iyi ya. işin yoksa diğer başlıklarda nickten kadın mı erkek mi diye tahmin yap, eski entrylerden anlamaya çalış, ilgisini çekecek mesaj at filan. burada oh mis sağa tıkla yapıştır gitsin. *
  • regl demekten utanmayın.
  • her hemcinsinizi kendiniz gibi bilmeyin, insanoğlu iyisi ayısı var
  • sorun oğullarınızda. şu memlekete lütfen birkaç tane aklı başında erkek kazandırın. çocuklarınızı sevgisiz ya da tam tersi "aslan oğlum", "paşa oğlum" gazlamalarıyla yetiştirmeyin. bak sonra o masum doğan bebekleriniz ileride birer caniye, birer barzoya, birer kibirli ayıya dönüşüp güzel olan her şeyi çirkinleştirmek için and içmişcesine, kötülük için mücadele ediyorlar. erkek ya da adam yetiştirmeyin sevgili anne hemcinslerim, "insan" yetiştirin bir zahmet.
  • basit olmayın , biraz zor olun.
  • anlatmayin, sevgilinizi bir başkasına anlatmayın çünkü sizin gördüklerinizi onlar görmüyor, sizin onun yanında hissettiğinizi onlar sadece tahmin ediyor.
    bakın ben anlattım, insanlarin aklina ilk gelen " evlidir o", "yok ya sana ihtiyaç duydukça geliyor" , "senin senin yanında olana ihtiyacın var bu adamın hayatı böyle bak üzülürsün" vs.
    bir kaçı ciddi anlamda dostum, üzülürsün diyenler grubu çünkü geçmişte ne yaşadığımı ne istedigimi biliyorlar, evli diyenler grubu ya erkekler ki kendi boklarini çok iyi bildiklerini saniyorlar.
    ama kimse duyguyu o anda bilemiyor, kisaca onu öyle kabul ettiyseniz anlatmayin, herkes tektir, yaptıkları, diyemedikleri yaşanmışliklardir.
    yaşayın gitsin zaten herşey olması gerektiği gibi işliyor.
  • hepimiz yeni girdiğimiz ortamlarda öyle ya da böyle dogalligimizi kaybedip yerine göre karakterimize ters şeyler yapıyoruz belki ama bunu uzun vadede surdurmeyin. insanlar öyle lanet olup bu yumuşak yuzunuzden istifadeye kalkisiyor ki sonrasında bunun önünü alamiyorsunuz. bir cizginiz olsun. bu dediğim dedik olmak değildir. sağlam argumanlarla guclendirilmis sınırlar her zaman sağlam bir karakter çizer. kaliteli olduğunu düşündüğüm insanlarla karsilastigimda hep beni etkileyen şeyin yere sağlam basan ayaklar olduğunu görüyorum. bir erkek için de geçerli olmasına karşın bu madde özellikle kadinlar tarafından icsellestirilmelidir. kararlar değişir, eylemler değişir... değişmeyen tek şey her adımınızı gerekcelendirme sekliniz olmalıdır.

    ve bir kadın olarak lütfen bırakın insanlar sizi konusturmaya çalışsın, çözmeye çalışsın, sorular sorsun. kendi kendinize bir hayal dünyası yaratıp insanlar sizin ne düşündüğünüzü çok da merak ediyormuscasina ikide bir yetkin oldugunuz ya da olmadığınız konularda ahkam kesmeyin. ağır olmak iyidir.

    birisinde görüp beğendiğiniz şey sizde de güzel duracak diye bir şey yoktur. kendinize yakışanı giyin, kullanın. bir tarzınız olsun. ve bir kokunuz. dış gorunumunuzde uyumu yakalamaniz çirkin olsanız bile +1 puan elde etmenizi sağlar.

    ıliskilerinizde asla ama asla umumi alanda kavga etmeyin, sesinizi yukseltmeyin. aynı şekilde uc sevgi gösterilerinde de bulunmayin. dünya üstündeki tek çift siz değilsiniz ve bu halinizle çok iticisiniz. bunu niye bir kadın olarak size söylüyorum, çünkü erkeklerde zaten yok bu uc sevgi gösterileri. ha bir de zaten az konuşan erkekleri konuştukları zamanlarda dinleyin. bazen çok gereksiz bir şey anlattığını düşündüğünüz anlarda bile dinlerseniz şayet, her şeyini anlattığı tek insan olabilirsiniz.

    (yazar bu yazıda kendi artilarini ve eksilerini önüne koyarak hayiflandigi şeyler başkalarının da başına dert olmasın istedi.)
  • spor yapin.
    kulturel aktivitelere katilin, azicik arastirin, ogrenin muhabbet olur:)
    depresif olmayi birakin.
    kizlarla biraraya geldiginizde sadece erkekler hakkinda konusmayi birakin.
    erkeklere haddinden fazla deger vermeyi birakin, hakedene hakkettigini verin iyi ya da kotu.
    ayrilik yasadiktan sonra kiz arkadaslarinizin beynini s.kmeyin. civi civiyi soker ama bodoslama dalmayin herkese.
    daha bitmez ama iste boktan hayati iyice anlamsizlastirmayin yahu valla yarin yok belki:))
hesabın var mı? giriş yap