• fransız dergisi gq ' nun yaptığı araştırma. özet olarak kıllı erkek out , püripak , fit ve güzel yüzlü erkek in imiş. buyrunuz araştırmanın detayları : http://www.hurriyet.com.tr/…yazarid=10&hid=21747106
  • az biraz yakışıklı, zeki, esprili, kültürlü, vücuduna iyi bakmış ama aynı zamanda yemesini içmesini bilen erkektir.
  • soyadı gosling olabilir bunun.
  • (bkz: house a home)
  • yoktur. ne istediklerini bilmezler.

    (bkz: kadınlar ne ister)
  • üzerinde ne tartışmalar dönüyor, neler söyleniyor.. birinci ağızdan anlatayım;

    bazılarını mutlu etmeyebilir, bazıları kızabilir, ama doğruyu, yanlızca doğruyu söyleyeceğime söz veriyorum (yemin vermedim bakın , sözlüğün %75'i ateist çünkü..)

    yakışıklı olma kısmı hepimizce kabul edilen bir gerçek .. bu konuda anlaşalım. ama biz kızlar güzel olmasak bile müthiş yakışıklı erkekler istiyoruz hayatımızda- çevremizde, ama dünyadaki yakışıklı erkeklerin populasyonunu , güzel kızlara oranladığımızda, ortaya çıkan sonuç ortalama kızları ve ortalama erkeklerin içini yakan cinsten.. evren * güzel kızları, güzel oğlanlara göre ayarlayıp yaratmış.. yani o hikayede bize yer yok gençler, o yüzden gerçeklere dönüp konuşalım; nasıl güzelleşebiliriz? veyahut şöyle desek daha doğru; nasıl daha güzele dönük olabiliriz ?

    cevap; birşey olmuyorsa üstüne gitmemek lazım.

    eğer erkeksen ilk yaptığın iş saçları uzatmak oluyor değil mi? yapmayın..

    ortalama görünüşünü, ortalama üzeri yeteneklerinle kapatmaya çalışıyorsun değil mi, eh işte bunu da yaparken biraz ukala bir tavra bürünebiliyorsun, farkındasın dimi? işte sen öyle ukalalıklar yaptıkça, kendini çekici kılmak şöyle dursun, beş beter nefret ettiriyorsun kendinden..

    kendi eksikliğini kapatmak için , karşındaki kıza , kendini her yönden yetersizmiş gibi hissettirmeye çalışma.. şunu unutma ki, naziklik ve centilmenlik hiçbir zaman geçmeyecek bir modadır.. bu da demek değil ki, kızı iltifat manyağı yap, o da itici duruyor *. ama bir kız sizden iltifat beklediği zaman bunu belli edicek bir hareket bir davranış yapacaktır mutlaka, ona göre küçük dozda, abartmadan, küçük iltifatlar yaparsanız , çok yerinde bir hareket yapmış olursunuz.. hem karşınızdaki kızın gururu okşanır, kendine güveni gelir, hem de siz kızın gözünde iyi bir itibar kazanmış olursunuz.

    ukalalık evet iticidir ama cool bir tavır her zaman işe yarar.. ''bunun ölçüsü nedir? '' derseniz, işte onun ölçüsü çok incedir yeğen, ya içindesindir ya dışında.. yaşayarak öğrenmek en iyisidir.. zamanla tecrübe kazanıp, dozunu ayarlayabilirsiniz. ama kabaca, kendinden fazla bahsetmemek, kıza çok sık iltifat etmemek (çok sık iltifat edilmesi, iltifatların hiçbirinin gerçek olmadığını gösterir.. ama kıza, o gün sadece , çok doğal bir tavırla, ' ne güzel saçların var' derseniz, o kız bütün gün o saçları savura savura mest olacaktır..) , 'ben bilirim , bana sorucaksın!!' tavırları sergilememek, en azından arkadaşlığın -ilişkinin belirli bir süre boyunca sağlıklı ilerlemesini sağlayacaktır..

    ama yine de ne olursa olsun şunu unutmayın ; insan olun..

    z. ö. edit: kadınlara dair ne yazsam önce bir zamanının ötesi oluyor.. ben de inatla zö editi giriyorum. ya ben hemcinslerimi anlamıyorum, ya da erkek sözlükçüler hemcinslerimi benden daha iyi anlıyorlar..

    ama bu entry'nin zaman ötesi olmasının nedenini 3 maddeye bağlıyorum;

    1. kendinin ortalama bir insan olduğunu kabul etmeme..; önce bir soğuk geliyor ama sonra alışıyorsun ortalama olmak da böyle birşey işte, eğer hala hatunların efendi adam yerine piç tercihi üzerine dert yanıyorsan, sen de ortalamasın , çılgınlar gibi eksilemekte de özgürsün.

    2. ukalalığın hala çok ekmek yedirdiğine inanma ; belki yüzüne gülüyorlardır, ama arkandan çok pis küfrediyorlardır , eğer böyle bir tavrın varsa vazgeç

    3. benim kendimi ortalama üstü gördüğümü düşünmeleri *
  • kadın kafasındaki "bana iyi bakar mı, beni iyi siker mi" sorularına evet titreşimi gönderen erkektir.
  • kadınlar romantik , her dediğine evet diyen , egosunu tatmin edebileceği erkek ister.

    kadınların beğenmesi için estetik cerrahına giden bir adamın hazin sonu , kendi çizimimden. kadınların istediği gibi bir vücuda sahip olmak.

    (bkz: geri dönüşü olmayan hatalar)
  • belirli özellikleri olamayan erkektir. kadınlar hiçbir zaman tam olarak ne istediklerini bilemediler.
  • temiz, bakımlı olmalı özellikle dişlerde yemek artığı, aşırı sarılık, tırnakları uzun ve pislik dolu ise hatta birde ter kokuyorsa ona ne olursan ol yine gel denmez arkadaş. bu dış görünüş için en önemli kriterler. öyle yakışıklılık, tarz vs. gibi şeylere çok takılmamak lazım. en mühim olanı iç dünyasıdır! romantikliği bir kenra bırakalım, duyarlılıktır mühim olan. herşeye duyarlı olmalı, hayvanlara ve insanlara karşı duyarlı olmalı. bu meseleler sadece kadınların ilgi duyduğu durumlar değildir; çünkü mesele canlı yaşamıdır. merhamet insani bir vasıftır. vicdanı körelmemiş olmalı, nefsi kuvvetli olmalı. yardıma muhtaç birileri için çaba harcayan bir erkeğe hayranlık duyarım. ayrıca sosyal olmalı, pısırık değil! konuşması düzgün olmalı, her lafın sonrasına küfürlü sözcük getirmeyen, k-q dönüşümlerine başvurmayan, kitap okuma yetisine sahip biri olmalı. birçok alana ilgi duymalı, insan herşeyi konuşabilmeli onunla. ön yargılı ve at gözlüğü takan biri olmamalı. objektif olmalı, araştırarak birşeyleri öğrenme becerisi olmalı. yeni şeyleri birlikte keşfedebileceğin biri olmalı.aşırı siyaset tutkunu erkekler bana göre fazla kalıplaşmış ve objektiflikten uzaklar. çünkü kendi taraflarını tam anlamıyla doğru kabul etmişler ve başka her düşünce yapısına kendilerini kapatmışlardır. 'biz bu davaya baş koyduk gardaş' diyen tipler bende milyon kilometre uzaklaşma dürtüsüne sebep oluyorlar. bir de saygılı olmalı bir erkek. kadınlara değil sadece, hemcinslerine dahi her koşulda saygı gösterebilen, inasana' insan' gibi davranabilen lakin yeri geldiğinde savunacak, tartışacak ve koruyacak kadar da cesaret sahibi olabilen biri olmalıdır. pahalı mekanlara götürerek şov yapan erkeklerin yerine burger'da orta boy kola ve cips ısmarlayarak samimiyetle hoş sohbet edebilen erkek ideal olandır. ve herşeyden önce bir erkek seçici olmalıdır. bir kızın sadece dış özelliklerine kapılıp gitmemelidir. onu seçebilmelidir, tanımaya çalışmalıdır ve her güzel kızı elde etme çabasına girmemelidir , bir kızı hatta güzel bir kızı arkadaş hatta dost görebilen bir erkek olmalıdır. yani kısaca toparlarsak bu adam çok yakışıklı, çok paralı vs. değil az biraz erdemli olmalıdır!
hesabın var mı? giriş yap