• fransız yapımı cgi teknolojisiyle cekilmis final fantasy'ye oykunen pek de doyurucu olmayan animasyon.
  • fransız menşeyli animasyon film. ses getirecek derecede başarılı. önce oyun çıkarmak fikrindeyken film yapmışlar. büyük ihtimalle oyunu da çıkacaktır.
  • konu ve ortam olarak ilginc bir animasyon ancak tekduze renk kullanimi ile bir sure sonra yormaya basliyor. fransiz psikopat cizgi filmi tadi yakalamak mumkun*.
  • fazlaca keskin olan iyi-kötü ayrımı bir yerden sonra rahatsız eden, animasyonunun anlaşılmazlığı ve renk kullanımı da göz yorabilen, fakat yine de keyifli bir 85 dakika geçirten ifistanbul kapsamındaki film..
  • cok guzel cizimlere sahip bir fransiz animasyonu. bir sure sonra herseyin ters yuz oldugu asagının yukariya donustugu ilginc bir konuya sahip.
    konuyu kisaca ozetleyecek olursak axis adinda ve kurumakta olan dev bir bitkinin ustunde yasayan bir halk ve asi kaene (bkz: olaylar gelisir)
  • kötülerin o kadar da kötü olmadığı, sadece fazla sert göründükleri ama sert olmak için mantıklı** nedenleri olduğu animasyon. çizimleri -özellikle "kötü" karakterlerin tasarımı- oldukça güzel ama konusu bir yerden tanıdık geldi*** dedirtiyor. en büyük hayal kırıklığını yaratan ise dilin fransızca olmaması.
  • bilim-kurgu okurlari icin yavan ancak cizgi filmler arasinda farkli senaryosu, tutuk sayilabilecek karakter animasyonu, cok basarili gorselleri ve planlari olan ve kiyafetine sigmayan goguslu ve gorunur catalli (bebek yuzlu) ana kahramani sayesinde pg 13'e layik gorulmus uzun metrajli canlandirma filmi.
  • oldukca güzel, izlendiğine memnun eden, hafif bilim kurgu ve aksiyon kokan bir animasyon. kaena, sanki halle berry model alınarak çizilmiş gibi geldi. filminin de çekilmesini isterdim böyle dallardan dallara atlayan bir halle berry de güzel olurdu hani.

    ingilize dublajlı olarak izlediğimden, kaena durmadan
    "axis! protect me " dedikce film de fransız yapımı olunca ister istemez aklıma şu gelip durdu;
    (bkz: protege moi)
hesabın var mı? giriş yap