• vücuttan bosalan kanin bir uyusukluk ve uykuya neden oldugu varsayimi dogruysa eger, ehveniser bir ölüm sekli gibidir. donarak ölmenin de ayni sekilde tezahür ettigi söylenir..
  • (bkz: vampirizm)
  • (bkz: regl) yumurtalarin radyoaktif maddelere mazur kalmasi durumunda olagan bi sapitma sonucu asiri kanamadan olme de olabilir**.
  • kan kaybinin yasam sinirlarinin ustune cikmasiyla olabilecegi gibi (vucuttaki toplam kan miktarinin 4/5 oranina dusmesi ) kaybedilen bunca kani, vucuda acilen, tekrar kazandirilabilmek icin verilecek kanin da sebebiyet verdigi olum.
    zira, boylesi bir kan azalmasini dengelemek icin verilecek kan ile, bu kez de karaciger yetmezliginden oteki dunyaya konuk olunmasi mumkundur.
    bu nedenle, magduru periyodik zamanlarda verilecek konsantre eritrosit esliginde ayaga kaldirmak tibben tercih edilen yontemdir.
  • "kırmızıyım
    aktım, akacağım bedenine gecenin"

    http://yikanmakistemeyencocuklarolalim.blogspot.com/…
  • geçirdiğim ağız içi bir ameliyat sonrası ağız içindeki kanı tahliye etmek için boğazımın iki yanına dren takılmışti. drenlerin işi bittikten sonra çıkarıldığı sırada tecrübesiz bir asistan kazara kanamaya sebep oldu. boğazımdan oluk oluk kan gelmeye başladı. üstüme akan kanın sıcaklığını hissediyordum. annem kağıt rulo peçeteyi defalarca eline dolayarak boğazıma tampon yapsada on saniye sürmeden bembeyaz olan peçete kana bulanıyor ve daha fazla kanı içine çekemeyecek duruma geliyordu.

    odada birden panik havası oluştu. ben durumun çok ciddi olduğunu düşünmediğimden "birazdan geçer birazdan geçer" diye kendimi yatistiriyordum. yatakta oturur pozisyondayken artık gözlerimin bulanıklaştığını hissettim ve yatay pozisyona geçtim.

    çok garip bir histi. öleceğimi düşündüm. ama çok huzurlu derin bir uykuya dalmak gibiydi. canım acımıyordu. fiziksel olarak çok yorgun ve uykusuz olduğunuz bir günün sonunda rahat yatağınıza uzanıp uykuya çok hızlı dalmak gibiydi. yalnız biraz serin bir odada uyumak gibi ve üzerimebir battaniye örtülse hiç fena olmaz diyorsunuz. şunu anladım ki sızıntı şeklinde değilde atar damar kanaması geçiren birisi 1 dakika içinde eğer kanama durdurulamaz ise yukarıda bahsettiğim kafa yaşanıyor. neyseki tıbbi müdahalenin hemen yapılabileceği bir yerdeydimde ucuz kurtuldum. ama para verseniz hissedilemeyecek bir deneyimdi.

    özetle; çokta kötü olmayan bir tür ölüm şekli.
  • (bkz: kan kaybı)
  • en güzel ölümlerden biri olmalı. uyuşa uyuşa tatlı tatlı ağırlık çöke çöken
  • 7.62 ve üstü kalibrede vurulduğunuzu anlarsanız başınıza gelecek şey.
hesabın var mı? giriş yap