• son dönemde özel alışveriş kulübü siteleri*nde sıkşa görmeye başladığımız tablo çeşidi.

    new york manzarası, renkli grafikler, venedik, paris vb. gibi çeşitleri mevcuttur.

    ikea'da da envai çeşidini bulabilmek mümkündür.
  • tablolardan çok tablonun fotoğrafındaki mekanlar cezbediyor beni. şöyle bir koltuk (koltuk mu lan o, alengirli bi ismi olabilir) varsa yukarıya guguklu saat taksan olur zaten. ya da şu koltukta oturduktan sonra arkada kilim asılı olsa nolur. biz alıyoruz o fotoğraftaki kanvası, asıyoruz 6 aydır toplanmayan yatağın üstüne at sikine kelebek gibi oluyor. bari fotoğraftakileri komple set olarak satsalar da kredi falan çekip alsak, hayatımızı renklendirsek. oturcan o koltuğa, fakirlikten petibör kemirecen gerekirse, maksat bi duruşun olsun.
  • kendi fotoğraflarınızı yada piyasada tablo olarak bulunmayan görselleri bastığınızda anlam bulan tablo çeşidi.
    kanvas tablo ve bu tabloya baskı işini yapan epey bi yer var, fakat atlantis resim diye bir siteye rastladım, yüklediğiniz resimlere 40 dan fazla efekt verip, kabartma uygulayıp, üzerine saat de ekleyip, çerçeve ve paspartu seçip, hepsini o an online olarak görerek hatta mekanda nasıl duracağını da görerek sipariş verip, kanvas tablo olarak alabildiğiniz bir site burası.
    harbiden kayıp şehirmiş bu atlantis, şimdiye kadar rastlamadığımamı yanayım, tişört baskısı gibi yaptırdığım tablolara mı bilemedim.link
  • yeni evlenen çiftler evin yeni evli evi olduğunu göstermek için fotoğraflı olanlarından bir kaç tane edinip evin en göze çarpan noktasına konumlandırır. eskilerin dantelinin modern hali.
  • yeni evlenen arkadaslarima birer tane gönderme karari aldigim tablolar. sanirim bir tanesi kücük altin fiyatinda. dügün takisi yerine sayarlar artik (ya da saymazlar). ben saydim ya yeter. ileride kendi begendikleri tablolari asarlar da o zamana kadar benim begendigimi asacaklar artik. baskasina tablo almak da zor. begenirler mi? begenmezler mi? cok mu siradan olur? cok mu abstract bulurlar? misafirleri dalga gecmesin? babaanneleri ne der?

    site tavsiyesi, tecrübesi olanin tavsiyesini bekliyorum.

    bunun ikea´dan olanlarini avrupa´da yasamis biri, avrupa´da her yer ikea dolu oldugundan, defalarca görmüstür ve hemen ayirt eder. ikea´dan sık alisveris yapan biri de hemen ayirt edebilir. bence ikea´dan almayin. bir zevki yansitmaktan cok, zorunluluk gibi duruyor.
  • sıcak soğuk farkından dolayı bollaşma olduğu taktirde nasıl düzeltileceğini merak ettiğim tablo çeşidi.
  • duvara tutturmayı bir türlü beceremediğim tablo türü. denemediğim bant kalmadı. nalburun 50 kilograma kadar ağırlık taşır diye verdiği bant, 24 saat taşımadı 300 gramlık tabloyu.

    birini en son 404'le tutturdum üç ay idare etti fakat bir gece ansızın düşüverdi yine. tecrübesi olanların bilgilendirmesi yönünde khk*
  • kendisine mesaj yollanamayan yazar.

    (bkz: #95218540)
    kendisine bu entry ile alakalı soru sormak istediğim yazar. yeşillendirirse çok sevinirim.

    edit. yeşillendirirse demişim, yol haritasını merak ediyorum direk.
  • (bkz: engelle)
hesabın var mı? giriş yap