• zaman gazetesinin haberine göre izmir konakta bir apartmanın fildişi katında oturan yöneticidir. her ne kadar uygulamasına taraf olmasam kendisine acısam da tutarlı bir insan olduğunu döşünmekteyim istikrar senin neyine vesayet gibi yaklaşımla kimseyi mesleğinden dolayı horlamıyor.

    http://www.zaman.com.tr/…ine-basortusu-yasagi-koydu
  • izmir'de yaşaması ve apartman yöneticisi olmasından dolayı laik olduğu sonucuna varılan şahıstır. zaten bu tür olaylarda adı geçen kişiler artık neredeyse chp'li olmakla eş anlamlı olan izmirli olmak sıfatına sahip yönetici pozisyonundaki laik kişilerdir genelde. olmasa da oldurulurlar. sorun değil.
  • yanlış yapmıştır. başörtüsünden hiç haz etmememe rağmen sorarım ona "gücün bu krizde iki kuruş kazanmaya çalışan adama mı yetiyor be ey tatlı su devrimcisi" diye.
  • caanım ülkemde başörtüsü yasağından yana olanların sık sık dile getirdikleri "bugün başörtüsüne izin verirsen yarın herkesi örtünmeye zorlarlar" şeklindeki argümanları her duyduğumda korkma ve endişelenmenin dahi belli bir kesimin hakkı olduğunu ya da bazı kesimlerin korku ve endişelerinin diğer bütün kesimlerin korku ve endişelerinden daha değerli kılındığını acı acı hissederim. zira başörtüsü karşıtlarının ‘henüz kısıtlanmadığı özgürlükleri’ için yaygara koparıp, ihtimali dahi karşısında tüyleri diken diken olurken başörtülülerin halihazırda kısıtlanan özgürlüklerine karşı sessiz kalmaları beklenir. 'benim özgürlüğüm seninkinden daha değerli' anlayışı hiç garipsenmez, başörtülülerin hakkını savunmaya dair sarfettikleri her söz anında ağzına tıkılır. şeriat gelecek hepimizi kıtır kıtır kesecekler' paranoyası ciddi ciddi taraftar bulurken senin somut bir şekilde yasak mağduru olman kimsenin umurunda değil, kaygılarından bahsetmen ise ihtimal dahilinde değildir. oysa ki yasak taraftarlarının 'hepimize çarşaf giydirecekler' kaygısının 'saçmalama allasen, o kadar da değil' denilmeyip gayet normal karşılandığı bir toplumda başörtülülerin 'bugün okulda başımı açmaya zorlayan statüko, yarın sokakta da başörtülü dolaşmama izin vermeyecek" demesinin paranoya olduğunu kim iddia edebilir ki? üstelik bunun örnekleri yaşanırken. işte bahsi geçen haber bana bunları düşündürdü. hakikaten okulda başörtüsünü yasaklayan ve bundan ilham alıp yöneticisi olduğu apartmanda benzer bir uygulama başlatan zihniyet yarın sokakta da başörtüsünü yasaklayabilir mi? olmaz demeyin…
  • çok beğenerek okuduğumuz gazetemizin saçma sapan haberlerinden biri. evet haber doğru olabilir, yalan içermeyebilir, ama hangi niyetle bu gazetemizde yayınlandığı da apaçık ortadadır.

    yine provakosyana gelip sözlükte polemik yaratmamak gerekir.
  • laikçidir.
  • ülkenin geldiği son noktanın en bi mükemmel resmidir. daha farklı ne olmasını bekliyordunuz ki?

    devam edin siz komik ironilerinize. iran'a gitsin lan ehehe esprilerinize. aferin. he bir de çanak tutmayı da ihmal etmeyin erdoğangillerin "demokrasi, başörtüsü, türban, özgürlük, az kaldı kaldıracağız izin vermiyorlar" söylemlerine. halen hangi makamda daha söz sahibi olmayı bekliyorlarsa artık, ve her neresi kaldıysa içine girilmedik orası da ele geçinceye kadar devam edin. edin ki çözüm isteyen akp, çözümsüzlük isteyen geri kalanlar olmaya devam etsin. yoksa kim yiyecek "biz istiyoruz, onlar izin vermiyor" salatasını? "onlar" mı kaldı mnkyym, hangi "onlar"??
  • klavye başında iki satır yazmak icin debelesen sizler herbirinizi es geçmek olmaz.nede olsa bu ülkenin insanlarının kendine ait fikirleri olmadıgı icin birilerinin yanlış beyanatlarını bile sahiplenmek gibi zamanın ötesinde özellikleriniz varken.başörtüsü için irana gidinmiş kominizm içinde çine gidelim o zaman.youtube yasaklanmaya devam etsin rtuk tam gaz calışsın insanlar hep sizin gözlerinizle baksın dünyaya.zaten ne gerek varki bu kadar cok ideolijiye degilmi.sizler mutlu mesut sosyal demokrat (sizlere solcu demeye dilim varmıyor) olarak yasayın türkiyede.(bkz: sosyal demokrat nedir ya)
    sizler en iyi ideolijiye sahip oldugunu sanan(bkz: tükettigi oksijenin hakkını veremeyenler) tüm baskılar tüm yasaklarınızla nerede oldugunuzu sanıyorsunuz.cokmu aydın'sınız yoksa cokmu doğan'.
    insanların özgürlüklerini kısıtlamanın neresi solculuk.hayat gazetelerden okudugunuz iki küpür yazı degildir yada oy kaygısıyla birinin attıgı nutuklar.benim icin gözlerinize takılan su at gözlüklerinin birilerinin başına takılan bir bez parçasından farkı yok.
  • söz konusu gazete, müthiş tarafsız olup yaftalamadan düşündüğünden, köşe yazarları falan sırf metallica konserine gittiler diye binlerce insana laik ateist agnostik aczmendi müsveddeleri falan demediğinden, benim de gözümde çok çok tarafsızdır(?), çok güvenilirdir(?), haberleri de yüzdeyüz doğrudur(?). allahımmm!!! kesin ya uydurma isimlerdir ya da kurmaca bir hikayedir, sonuçları böyle olsun diye, satanist evlat arif tadında bir kurgudur bu benim gözümde.
    kışkırtalım milleti de nasıl olursa olsun.. bir izmir düşmanlığıdır gidiyor zaten seçimlerden beridir. ellerinden gelse hemen verecekler yunanistan'a, al bunları, bunlar gavur sen gavur diye. kendileri çok özgürlükçü, eşitlikçi, iyi kalpli ya?? allaan cahilleri. neyse aman. yalan dolan..
  • zaman gazetesinin haberi olup eğer doğruysa başörtüsünü beynine geçirmiş yönetici icraati vatan millet için alınıp sağlığına sıhhatine kavuşturulması gerekendir.
hesabın var mı? giriş yap