• kimine göre ideal koca kimine göre ise malın önde gideni.
    yeni bir "interneti ikiye bölen" tartışmamız var.
    nerede ne zaman çekildiği belirtilmeyen bir fotoğrafta adamın birinin karısı rahat uyusun diye uçak yolculuğu sırasında 6 saat boyunca ayakta durduğunu belirten bir twit atılıyor ve tantana başlıyor.
    kaynak
  • boş yere oturmuştur diye umut ettiğim olay. yoksa;

    6 saat çok fazla be.
  • fotoğraftan şımarıklık, mallık, bencillik fışkırıyor. önce bir acıdım adama ama yok ya kendini o duruma sokuyorsan zaten haketmişsindir.
  • tartışılacak bir tarafı yok. adam tam bir sümsük kadın da bencil bir s*rtük.
    eğer özel bir durumu yoksa.
  • insan kendini salıp da içi rahat edecek sonra uykuya dalacak. mümkün değil uyuyamam. kıyamam. her ikisinin yaptığı da saçma, daha insancıl çözümler olmalı. evlilik bu değil:)
  • kadın deli yatıyorsa biraz... kendini korumak istemiştir adam. yoksa böyle bir şova gerek yoktu hiç.
  • boşandıktan sonra bir de o kadına nafaka verecek olan maldır.

    edit: (bkz: evlilik ciddi bir kurumdur) nani? hayatını paylaşacağın kişiyle "ciddi" olmak için bunu resmi olarak belgelemen mi gerekiyor?
    anladım...
  • göründüğü gibi olmayabilecek olay.
    her şey çok güzel de ya kadında dik olarak uzun saatler oturmasını engelleyen bir rahatsızlık varsa? her şey göründüğü gibi değildir; müthiş aşk da olmayabilir, adam mal da olmayabilir. millet ne meraklı sallamaya.
  • aleni abarti bir varos duzmecesi.

    ucaklarda, her hostesin kendi koltugu vardir. inis ve kalkislarda onlarin da oturmasi mecburidir. sair zamanlarda hostesler hizmet ederken, koltuklari bos kalir. ve ucakta yedek olarak bos koltuklar da vardir. yedekler bazen kullanildigi icin her zaman olmayabilir. ama hostes koltuklari hep bos durur. ozellikle hostesler, 6 saat oturamazlar. hosteslerden biri dinlenme iznini kullansa, digerleri calisir. yani hepsi ayni anda, cay molasi veya yemek molasi alamaz. bu nedenle o koltuklarin cogu bostur. kibarca izin alindiginda ve durum izah edildiginde yolcu asla geri cevrilmez.

    ayrica ikinci fotografa dikkatle bakarsaniz; kadin 2 koltugu mesgul etmekte. yasli adam ayakta duruyor. ve koltuk bos gibi duruyor. kadinin, kafasi ikinci koltukta. veya adama ait koltugun, arm rest yerinde. yani adamin oturdugu koltugu tamamen mesgul ettigi dahi tam olarak gorunmuyor.

    aciliyet durumlarinda ise, zaten herkes koltugunu duzeltmek ve kemerini baglamak zorundadir. bu durumda karisini ayakta bekledigi iddia edilen adamin hostes koltugunu mesgul etmesi icin bir nedeni kalmaz. gider koltuguna kurulur.

    aslinda bu adami zan altinda tutmamak gerekir!

    eminim adamin durumdan dahi haberi yoktur.fotografa dikkatla bakarsaniz, fotografin habersiz alindigini gorebilirsiniz. okuzun biri haber dahi vermeden kisilik haklarina saldirmis. adami sosyal medya malzemesi yapmis.

    bu konu, bilgisiz, gorgusuz kisinin haklarina saygi gostermeyen bir yaratigin ortaya getirdigi konudur. ve tam bir keriz tuzagidir.
  • (bkz: hanımcılık)
hesabın var mı? giriş yap