• neden denk gelemiyorum diye üzüldüğüm olayda bir çomarın ağzından akan cümlelerden biri.

    kocaeli’nde gerçekleşiyor olay , bu yavşak çomar kadının giyimini beğenmediği için yanına oturtturmuyor , kadın başka bir yere oturunca yine rahatsız olduğunu yineliyor.

    otobüsteki bok çuvalları da ses etmiyor. kameraya takılan görüntülerde kadın tam hakkını veriyor derken yavşak kere yavşak şoför olaya müdahil oluyor bu sefer , otobüsteki bok çuvallarında yine ses yok.

    yani diyecek çok şey var ama küfür etmeden kendini ifade etmek çok zor.

    (bkz: türkiye'den siktir olup gitmek)
  • günaha girme ihtimalin olmaması değil, günaha girmeyi seçip seçmemek senin sınavın! bunun bir değişiği de ramazanda oruç tutmayıp yemek yiyenlere veya sigara içenlere “saygı göstereceğngiz layn” diye atlayanlar. neyse gg olmadan keseyim entariyi
  • vay arkadaş bütün otobüs yoraklıları bir olmuş kıza saldırıyor. "domalayım hepiniz bi kere zigin" dese hemen sıraya girerlerdi. kız varoluyor diye deliriyorlar laflarıyla varoluş durumundan çıkarmaya uğraşıyorlar
    sadece bu videoyu izleyip sol frame'de "türk kızı çirkin türk kızı aptal türk kızı cahil türk kızı ot türk kızı bok" başlıklarını okusanız ülkede bacak arasında uzuv sallandırmayanların ne bok içinde yaşamaya zorlandığını görürdünüz

    "ne biliyon belki kız öncesinde 'bütün göt kılı ağarmış çüklerin anasını avradını skm hepiniz oçsunuz' dedi tahrik etti ne biliyon?" diye mesaj atmayın okumam. erkek olsa bişey demezlerdi. geçen otobüste zenci araplar piknik alanından bi yerden tosbağa bulmuş milletin suratına uzatıp gülüp bağıra bağıra konuşuyorlardı. kimse onlara bişey demedi. niye çünkü muhtemelen onların kendilerinden daha erkek olduğunu düşünen erkekler korktu. burası erkek ülkesi. her müslüman ülkenin olduğu gibi. kadın yok olsun istiyorlar ondan gölge kostümü giydiriyorlar. görünmezlik pelerini veya aynalı çarşaf icat edilse onu giydirirler. çünkü yer yüzünden mümkün olduğunca silinsin istiyorlar
  • çomaristanda sıradan bir gün.

    gün geçmiyor ki kendi çüküne sahip çıkacağına bir kadına giyinişinden dolayı onu tahrik ettiğini söyleyen bir çomar çıkmasın bu ülkede. ulan bir göktaşı falan düşse de şu anadoluya dünya bu human zararlılarından kurtulsa.
  • şoför taraflı davranmış haddini aşmıştır. onun ben adaletini seveyimdir. *
    asıl adama gelince;
    yaşlı olmak sadece dünyada fazla kaldığının delilidir. yaşlı; bilge değildir, muhterem değildir sadece fazla yaşamıştır. çenesinin düşüklüğüne bakılırsa saygıyı da hak etmemektedir.
    konuşan kadını edepsiz göstermeye çalışan sistemi de ayrı seveyim:)
  • orada olsam ben ona kayardım ama adamız diye ortada gezinenlerin öküz gibi baktığı ve tek kelime etmediği ad'amcıkları barındıran video.
  • böyle adamlar bize denk gelse otobüsde büyük tartışma çıkarırım
  • kerli ferli adamın sapıklığından rahatsız olma, kızın tepkisinden rahatsız ol. bana göre şoför daha büyük suçlu. neyse gereği yapılır, o direksiyonun başına rüyasında oturur artık. yine tiksindik sayenizde. rahatsız oluyorsan kendin kalk, rahatsız oluyorsan bakma. gözüm kayıyor nedir? demek ki sen iflah olmaz bir sapıksın. bunu da halkın içinde ilan etmekten çekinmiyorsun.
  • nasıl bir cocukluk geçirdiyse amca, onu incelemek gerek.
    bitmediler!
hesabın var mı? giriş yap