• 85. oscar ödül töreni'nde en iyi giyinenlerden birisi olmasıyla beni ziyadesiyle şaşırttı. siyah tony ward elbisesi harika duruyordu. fakat hani ne yapsa şişman duran tipler vardır ya bu kızcağız da onlardan. oysaki bildiğin zayıf. niye böyle oluyo bilmiyorum. neyse böyle giyinmeye devam etsin. takdir ediyorum!

    http://t.co/epkq29ebm3
  • resmen anasının babasının hatrına hollywood'da tutuyorlar bu kızı. hiçbir yeteneği, özelliği, ürünü, yaratıcılığı olmayan ve çok kötü kırmızı halı sunumu yapan insan. hele tam şu an 86. oscar ödül töreni'nde yanındaki zoraki gay oğlanla sıçmaktalar. bir ödül töreni izleme zevkimiz vardı o da uçtu bu cheesy lik yüzünden...
  • sadece davetlere katılmak gibi bir işlevi olan, mor kafasından bıktıran, soy adını kullanan cins.

    biri bana bu karının bir halta yaramadığı halde neden bütün kırmızı halılarda göründüğünü anlatabilir mi?
  • pharrell williams'ın "happy" şarkısında 2:51'de gözükmüştür.
  • donald trump'ın ırkçı yaklaşımlarını eleştireyim derken latinoları korumak için "latinoları ülkeden kovarsak sıçtığımızı kim temizliycek?" diye argüman yapması üzerine ağır göt olmuş salak karı.

    http://uk.eonline.com/…-going-to-clean-your-toilets
  • bu hayatta ne işe yaradığını anlamadığım indanlardan biri.babasının* şöhretinin kaymağını yiyor.kendisine yaptığı en büyük iyilik saçını mora boyatmak oldu.
  • olum bu osbourne ailesi komple manyak lan ahahaha. hani bu kızın da çatlak olduğunu biliyorduk da. şu aralar sharon ve ozzy'nin boşanma söylentileri var malum. sharon'ın dediğine göre ozzy'nin metresi varmış vs. bu manyak kızı da geçen metresinin telefonunu atmış twitter'a pmkfmf.

    anyone looking for cheap chunky low-lights a blow out and a blowjob call +1(323)9282323

    http://www.someecards.com/…helle-pugh-phone-number/

    aile komple arıza beyler. bu arada hala ben ozzy'i okumamışlar varsa okusun derim. gülmekten kitabı bitiremiyorsunuz hemen.
hesabın var mı? giriş yap