• tamamen saptırılmış bir entry girildiği için yazmak zorunda hissettim. önce kız hayvan gibi çocuğa tokat atıyor sonra yumruğu yiyor. olayın başında ise kız kendinden ufak başka bir çocuğun sandalyesini zorla alıyor. diğer eleman sandalyeyi geri alınca ona da saldırıp tokat atıyor. ben yorum yapmayacağım linkteki kadınların yorumları gayet açıklayıcı.
    edit: evet vaktim çok ve çocuğa yapılan bu adaletsizliği düzeltmek istedim.
  • akşam akşam insanın keyfini yerine getiren videodur. emeği geçenlerin elleri dert görmesin. hem gücünü yettirdiğin çocuğun oturduğu sandalyesini alacaksın, çocuğu iteceksin, yetmeyecek vuracaksın çocuğa gelişine, sonra arkanı dönünce pis pis sırıtıp şekil yapacaksın arkadaşlarına... çok mu güzel böyle dünya?

    sonra biri gelecek “ver bakalım şu sandalyeyi.” diyecek, ona da artistlik yapacaksın, ona da vuracaksın. e kusura bakma bacım ama ananın amını böyle tersten gösterirler sana, çok iyi olmuş, çok güzel olmuş. hiç öyle “güçler eşitliği“, “yok ama o kadın!!!” olaylarına girmeyelim. videodaki orospu elinde bıçak olsa hiç düşünmeden karşısındakine saplayacak karakterde, laf kalabalığına gerek yok.

    vuran arkadaşın ellerine sağlık. “go go hero!!”
  • işte buuuuuuu.
  • amele sümüğü gibi yapıştırmış hiç hoş değil cıkcık cıkcık
  • azılı bir feminazi olduğunu düşündüğüm kız ile, masum bir delikanlının itiş kakışı. madem eşitler kozlarını paylaşmalarında bir problem yok.
  • biz lisedeyken bir mevzu/efsane vardı.. öğretmen sana vurduktan sonra 3 saniye dolmadan sen de ona vurursan “refleks” kabul edilip ceza almıyor(muş)sun. kimsenin bunu yapmaya g.tü yemedi ama öyle bir detay..

    bu olaya dönecek olursak kız-erkek olayını aşmış bir mevzu. çirkeflik yapıp fiziksel şiddete de başvuran taraf kız. en sonunda erkek dayanamıyor ve tek hamlede iş bitiyor..
  • zerre üzülmedim. videonun başında ufak bir çocuğun sandalyesini zorla alıyor sonra da arkadaşlarına dönüp utanmadan sırıtıyor. gücü yettiğine zorbalık yapmayı kendinde hak görmüş, aynı tarifeden orman kanunlarıyla tanışmış. keşke hayatın her alanında adalet bu kadar hızlı tecelli etse.

    dayak isteyen insana dayak atılır, cinsiyet fark etmez. gözümün önünde bir çocuğa buna yapsa aynı yumruğu benden de yerdi.
  • beni çok mutlu etmiştir, adalet yerini bulunca çok mutlu oluyorum zira.
  • vurmuş da sanki masum bir kadına vurmuş...
    hak etmiş
  • kadraja giren bir siyahi olsa world staaaaaar diye bağırırdı. ben bu eksikliğe takıldım. ben orada olsam ben bağırırdım yalan yok.

    tam bir instant karma örneği. çocuk haklı...

    "çözüm şiddet mi?" diye sorulmuş. şiddetin çözümü bazen şiddettir. burada da mis gibi çözüm olmuş görüldüğü üzere.
hesabın var mı? giriş yap