• --- spoiler ---

    sokak köpeklerinden kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden mahra melin pınar'ın babası: "kedi eros davası gündem oldu, 23 gün acı çeken kızım bu kadar konuşulmadı."

    --- spoiler ---

    ülkemizde gündem olan her şey tamamen bir sürü psikolojisi. birileri bir şeyi ne kadar pohpohlarsa peşinden giden ahmaklar ordusuyla yaşıyoruz.

    kaynak
  • "köpek birini ısırırsa haber olmaz ama birisi köpeği ısırırsa haber olur"
  • ooo hayvan düşmanlarına duyar kasacakları yeni malzeme çıkmış.

    lan madem o kadar duyarlısınız siz taşısaydınız gündeme biz de destek verseydik? sizin derdiniz bu çocuğun konuşulmaması değil, kedinin konuşulması. gelip de burda sk sok hümanist edebiyatı yapmayın. kedi ne kadar umurunuzda değilse bu çocuk da o kadar umurunuzda değil. bu çocuk sizin için sadece boktan zihniyetinizi yansıtabileceğiniz bir araç.
  • insan düşmanları tarafından malzeme görülen olayç
    lan allahsızlar ufacık çocuk köpekler yüzünden öldü. adamın evine gidip silah çektiniz yapmadığınız kepazelik kalmadı. kalkmışlar hayvan düşmanı diyorlar. hayvan düşmanı sizlersiniz lan. yer gök köpek oldu. koyun kuzu demeden parçalıyor.
  • mahra melin pınar yazdım google'a ve o güzel gülen gözlerini gördüm. yemin ederim tek bir fotoğrafına bakıp gözlerim doldu yaşla. bu adam isyan etmesin de kim etsin? böyle bir ölüm olabilir mi? sayfalarca yazmak, kusmak istiyorum içimdekileri ama frenliyorum. 2 köpek besledim evimde toplam 16 yıl. her fırsatta "kapalı" alandaki canlara kendim gider yemek veririm ama bu sokak köpeği olayına sonuna kadar karşıyım. ciddi sıkıntısını çekiyorum hemen hergün, kaç kez kovalandığımı, nefes nefese kaçtığımı biliyorum ve sonuç asla alamıyoruz şikayetlere. lanet olsun! belediyeler de yasa sebebiyle çaresiz! ilgili yasanın acil olarak değişmesi gerekiyor. diyanet'e ayrılan devasa bütçenin ufak bir kısmı yerel yönetimlere ya da -5'li çetenin yapmasına bile razıyım- barınak yapımına ayrılsa ve bu hayvanlar orada güzel şartlarda bakılsa keşke.

    vahşice öldürülen güzel kediyle birlikte umarım yan yanadır mahra melin. koruyamadık seni mahra, affet bizi.
  • aga bizim ne kabahatimiz var?
    gündeme taşıdın da destek mi olmadık?

    sanki istihbarat ağımız var da olan biten her şeyden anında haberimiz oluyor, sonra
    + hmm. kedi öldürülmüş hadi bunu gündemde üst sıralara taşıyalım
    - hmmm. çocuk ölmüş. bunun haber değeri yok, gündeme getirmeyelim yapıyoruz.

    ya da masamızda, işimizi yaparken maşası olduğumuz dış güçler whatsapp grubundan talimat geliyor
    + hemen şu haberi gündeme getiriyorsunuz,
    - filan haberi hiç gündeme getirmeyin
    - trol maaşlarınız her ayın ilk 5 gününde isviçre bankasındaki hesaplarınıza yatırılacak
  • sokak köpeklerinden kaçarken kamyonun altında kalan mahra melin pınar, kaldırıldığı hastanede 23 gün yaşam mücadelesi vermiş, maalesef kurtarılamamıştı.

    babası dün yaptığı açıklamada kızının davasının kedi eros kadar konuşulmadığından dem vurmuş.

    "kedi eros davası gündem oldu, 23 gün acı çeken kızım bu kadar konuşulmadı."

    ilgili video
  • haklı bir babanın isyanıdır.
  • %100 haklidir gunlerce burda bagirdiniz cagirdiniz..

    hadi bu baba icinde yapsaydiniz

    zaten bizim milleti anlamak zor ag
  • bu tip infial yaratan olaylarda adalet konuşulup konuşulmadığına bağlı değildir. insanların konuşmadığı ama bu iki olaydan da daha kötü neleri oldu bitti hiç bilmeyeceğiz. bunun sonu yok. bazen olaylarda bir kamuoyu bütünlüğü yakalanır baskı yapılır. bu demek değildir ki o olayda yaşanan acı diğer yaşanan tüm acılardan üstündür. öyle bir şey yok. baba acılı ve yanlış tahlil yapıyor. çocuğunun adaleti sağlanmadıysa savaşmayı bırakmamalı. ben olayı detaylı bilmiyorum.

    evlat acısını bilemeyiz. ucundan kenarından empati bile yapamıyorum. adaletsizlik varsa ki bu katlanır. babaya söylenmesi gereken kızı değersiz olduğundan öyle olmuyor. zaten ne o kedi ne de bu babanın evladının adaleti insanların tepkisine konuşmasına bağlı olmamalıydı.

    bazen beş para etmez insanları zengin yapıyor bu sosyal medya. sosyal medyanın bir etiği ayarı bir dengesi yok. bunun böyle olduğunu düşünmek yaşanan acıyı katmerlemekten başka işe yaramaz.
    nurlar içinde yatsın..

    edit. önecelikle şu entrymi de okuyun (bkz: #161839166) denge denilen bir şey var hayatta anlamak zorundayız. sosyal medyanın reel olma zorunluluğu yok bunu yazdım. reel değil. dengeli değil. dün eros entry si giren bugün burada bu babanın ne kadar haklı olduğunu yazar. anlayın.reel bir karakteri yok sosyal medyanın. . reel olma zorunluluğu adalet sistemindedir. bana niye sorup duruyorsunuz.

    edit1. eksileyin geçin olm. buradan açık açık uyarıyorum. bana mal mal dm atana duymadığı cümleler kurarım. amk popülistleri.

    edit3 ; edit 2 iptal. lan ne kadar küfür bağımlısı varmış. tuzlukla koşuyorlar. toplumun sadolara ihtiyacı var. amk masterları izine mi gittiniz.
hesabın var mı? giriş yap